Románia - Svédország: Rocchi után Orsato sporin a sor

2019-11-15
Az F-jelű csoportban Spanyolország pénteken elintézi a továbbjutást Málta ellen, így a román-svéd-norvég trió számára egy hely marad kiadó.

Románia - Svédország

Online sportfogadás tipp: 5,5 büntetőlap felett

22Bet odds: 1,62

Kezdés:  2019.11.15. 20:45

 

Egy dolog biztos a román-svéd meccs kapcsán. Ha ezt a találkozót a svédek megnyerik, akkor továbbjutnak. Norvégia nem érheti utol, és akkor már Románia is 4 pont távolságra kerül. A svédeknek egyébként a döntetlen sem számítana rossz eredménynek, hisz az utolsó körben Feröer ellen játszanak otthon, ha most nem sikerül nyerni, ott is be lehet majd biztosítani a továbbjutást.

Ami a román-svéd meccset illeti, mindkét csapat számára óriási téttel bír. Románia számára például csak a győzelem a jó eredmény, csak akkor maradnak életben az Eb-főtábla remények, és akkor még mindig meg kell majd csípni minimum egy ikszet a spanyolok ellen idegenben.

Orsato kapta a meccset, egy olasz játékvezető, aki a Csehország-Koszovó mérkőzés játékvezetőjéhez, Rocchihoz hasonlóan nagy kártyás. Sőt még nagyobb!

Tipikusan olyan meccs ez, ahol csak az eredmény számít, minden más másodlagos. Sok taktikai foultra számíthatunk, olyan találkozó lesz ez, ahol hibázni senki sem szeretne. Orsato játékvezető bajnokikon és kupameccseken szórta a lapokat mostanában, szóval ő 'jó formának örvend'.

Orsato 53 lapot osztott ki az utolsó 7 találkozóján, átlagban 7,6 lapot mutatott fel meccsenként ezt az utolsó hét találkozót vizsgálva. Négyszer villantotta a piros lapot is, ami mindig duplán számít, tipikusan olyan meccs, ahol megvan a feszültség, megvan a tét, és Orsatóban megvan a lehetőség, hogy komoly lapzárpor zúdul majd a meccsre.

Címkék: sportfogadás, tipp,