Románia - Chile: Felkészülnek, de mire?

2018-05-31
Majdnem minden napra jut egy-két olyan válogatott meccs, melyet nehéz értelmezni. Ez a Románia - Chile találkozó is ilyen. Lejátsszák, de vajon minek?!

Románia - Chile

Felkészülési mérkőzés, Helyszín: Graz

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.72

Kezdés: 2018.05.31. 16:00

 

Korábban barátságos meccseknek, mostanában inkább felkészülési mérkőzéseknek hívjuk ezeket a találkozókat, mint ez is. Viszont amíg a vb-re készülő együtteseknél érthető a cél, itt nem igazán. Az oroszországi vb-t Chile és Románia is kihagyja, szóval jogos a kérdés:

Mire készülnek fel?

Vélhetően a nyári szünetre, mert másra nem igazán.

Van egy másik teória is, de ezt csak félve írjuk le. Szóval ne kerülgessük, mint macska azt a bizonyost, lehet itt bundázni is! Nyáron senki sem fázik, ettől még divatos a bunda. Ne is menjünk messzire, majdnem egy éve szintén felkészülési meccset játszott Chile és Románia, amely elég érdekesen alakult. Chile a 18. percben 2-0-ra vezetett, majd Románia magához tért, és 3-2-re nyert. A félidő/végeredmény fordítások elég jól szoktak fizetni...

Persze ennyire 'átlátszóak' nem lesznek, szóval a bundázás ezen fajtája most nem opció.

A mi tippünk, hogy sokkal kevesebb esemény lesz a két együttes mostani találkozóján. Eleve semleges környezetben, Grazban játszanak, egyik fél sem lesz hazai pályán. Motiváció (mindkét oldalon) a nullával egyenlő, mert tétmeccset nem mostanában játszik majd a két válogatott.

Chile csapatából hiányzik egy-két sztár  kaliber, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas és Vidal sem lép pályára. Chile mostanában nem játszik majd tétmeccset, egyből szezon után gyakorlatilag értelmezhetetlen, hogy miért kell ennek az együttesnek pályára lépni. Románia még indokolhatja azzal, hogy a Nemzetek Ligájára készül, de azoknak a találkozóknak sem mérhető még a komolysága, gyakorlatilag felkészülési meccset játszik Románia a felkészülési meccsekre ...

Unalmas, kevés eseményt hozó 90 percet várunk, gólt valószínűleg nagyon keveset látunk, ha ugyan látunk. A tippünk egyértelmű, a gólok száma 2.5 alatt marad majd (1.72).

Címkék: sportfogadás, tipp,