Rio 2016 tippek: Magyarország - USA

2016-08-13
Irány a medence! Bujka Barbiék USA válogatottjával találkoznak, ahol mindenképp nyerni kéne a csoportelsőség érdekében. Nem lesz könnyű...

Magyarország - USA

Online sportfogadás tipp: USA góljai 10.5 felett

Unibet odds: 1.73

Tippmix odds:-

Kezdés: szombat, 18:00

 

Amit a női vízilabda tornáról tudni kell, itt minden csapat továbbjut. A mi négyesünkben csak az első helynek van értéke, hisz a csop.győztes a brazilokkal találkozik az egyenes kieséses szakaszban, ami nagyjából 100%-os elődöntőt jelent.

Ha nem tudunk elsők lenni, lényegében mindegy, hanyadik helyen jutunk tovább.

USA kimagaslik a mezőnyből, és azt is tudni kell, hogy ezen a meccsen sem a magyarok javára fognak fújni, ha netán szoros lenne az állás. Már a spanyolok ellen sem a magyaroknak fújtak a sporik.

Tudni kell, hogy a vízilabda csak azért van még benne az olimpiai programban, mert USA és Kína jó benne. De főleg az USA, hisz a férfi csapata is jó, a női meg főleg. Szóval, ha az Egyesült Államokban, meg mondjuk Kínában és Ausztráliában nem lennének ennyire jók, akkor már rég nem lenne a programban ez a sport.

Szóval az fix, hogy USÁ-t tolni fogják, de amúgy sem egy rossz csapat, nem szabad félreérteni. Jók, remek kis együttes, talán a világ legjobban védekező csapata, de ha netán döcögne a játék, akkor szórnák kifelé a magyar játékosokat.

Erőből játszanak, ami nekünk nem fekszik, és igazából valószínűtlen, hogy egy tornán kétszer is megverjük őket. Akkor már inkább majd az éremért kapjuk el USÁ-t, most el kell velük hitetni, hogy nagyon jók, aztán hátha elbízzák magukat.

Steffenék 11-et dobtak a spanoloknak, és 12-őt Kínának. Elsősorban a védekezéssel nyernek meccseket, de azért a játék sava-borsa a gól. Aztán ha érzik, hogy 'puha' a magyar csapat, akkor megszórnak minket. De egye fene, inkább most, mint majd az egyenes kieséses szakaszban.

Egyébként a 2016-os szerbiai Eb-n is megcsinálták a csajok, hogy a csoportmeccsen nagyon simán 14-10-re kikaptak a hollandoktól, aztán a döntőben a magyar csajok nagyszerű játékkal legyőzték az akkor favorit Hollandiát. Ez most is recept lehet!

Itt USA negyedenként 3 gólra jó lesz átlagban, akárhogy is számoljuk, de a 11-12 gólt mi is megkapjuk majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,