Rio 2016 tippek: Magyarország - Oroszország

2016-08-19
A magyar női vízilabda-válogatott Rióban a bronzéremért játszhat, az ellenfél Oroszország válogatottja lesz. A fogadóirodáknál a magyar csapat a favorit, reméljük, hogy érvényesül majd a papírforma.

Magyarország - Oroszország

Vízilabda, női - 3. helyért

Tipp: 18.5 gól felett

Unibet odds: 1.68

Kezdés: péntek 16:30 (CET)

 

A bukik rendre alábecsülték Bujka Barbiékat ezen a tornán, már ami a gólok számát illeti. Talán egyedül az USA elleni csoportmeccsen nem dobtuk meg azt a gólmennyiséget, amennyit az oddsmesterek saccoltak. Legutóbb USA ellen 6-7 gólra kalibrálták a magyar csapatot, mi pedig dobtunk 10-et. Ugyanakkor a védekezés nem igazán működött, az amerikai csajok 2-3 könnyű gólt dobtak, amikor a lányaink rosszul fogtak pozíciót, és az amerikai játékosok ajtó-ablak helyzetbe kerültek 2-3 méterről pedig nem nagy dolog sarkot találni.

Ugyanakkor emberelőnyben szépen járt a labda, a hosszúra átpöttyintett labdát rendre sikerült a kapuba juttatni. Ez ma is működhet, mert ami USA ellen működik, az minden csapat ellen használható!

Egyébként az oroszokkal rendre gólgazdag meccseket játszik a magyar együttes női vonalon. Ha 2010 júniusáig nézzük vissza az eredményeket, 13 meccsből 9 olyan volt, ahol mindkét csapat minimum 10 gólt dobott. Csak 3 találkozó volt a 13-ból, ahol nem született legalább 20 gól.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Az orosz nem egy kemény csapat. Inkább puha, próbálnak ésszel játszani. Támadásban próbálnak kreatívak lenni, sokat ejtenek például, ami néha jó, néha meg nagyon nem. Még a gyengécske braziloktól is 7 gólt kaptak, egyébként itt Rióban, amikor komoly csapat ellen játszottak, 10 alatt nem ússzák meg!

A magyar csapat játéka javuló formát mutat, USA ellen közel maximumot hoztak csajok, leszámítva azt a 2-3 nagyobb hibát, amit védekezésben elkövettek. De szívvel játszottak, és a meccs után Kezsthelyi nyilatkozata nagyon meggyőző volt, ő éremért jött, és azt mondta, anélkül nem megy haza. Ezek után vagy megverjük az oroszokat, vagy Keszthelyi valóban nem jön haza, de inkább az elsőre szavazunk.

Nem lesz kevés gólos meccs, ahogy a magyar-oroszon általában, úgy most is összejön majd legalább 20 gól! Bujka és Keszthelyi vezérletével nagyjából 13-10-re fogunk nyerni, óriási meglepetés lenne, ha az oroszok fölényt tudnának nőni. Fizikalitásban az orosz csapat sehol sincs USÁ-hoz, de még Ausztráliához  képest sem, mi pedig kétszer találkoztunk Steffensékkel, és az ausztrálok ellen is megmérkőztünk. Jobb a magyar csapat, és ez tény!

(Az unibet később bővíti majd a kínálatát, magasabb line mellett is érdemes majd próbálkozni a gólokat illetően, 24-25 simán összejöhet a mai találkozón (is).

Címkék: sportfogadás, tipp,