Rio 2016 tippek: Magyarország - Egyesült Államok

2016-08-17
Magyarország női vízipóló válogatottja már a második alkalommal kerül szembe a favorit USÁ-val. A csoportmeccsen kikaptunk, most már nem fér bele a zakó!

Magyarország - USA

Tipp: Magyarország góljai 6.5 felett

Unibet odds: 1.96

Kezdés: szerda: 21:30

 

Pár napja 10-6-ra kapott ki Bíró Attila csapata. Ez van. Egyébként nem volt tragikus meccs, mindössze a 2. negyed csúszott el nagyon, ott 5-1-re nyert USA.

Forgácsoltuk a kapufát rendesen, de azt a meccset lélekben feladták a csajok. Igen ám, de e találkozó előtt Ausztráliát vertük meg úgy, hogy 5-1-re is vezettek Southernék, aztán a pokolból jöttek vissza lányaink.

Azt a meccset a sírból sikerült visszahozni, ami óriási tartást adhat a csapatnak. Az egy elveszített meccs volt, mégis sikerült fordítani. Van tartása ennek az együttesnek, ez nagyon jó hír.

USA gondolja csak azt, hogy megint sima lesz. A nyomás nem a mieinken van. Hiába elődöntő, tudják majd kezelni a csajok. A bukik nagyon lenéznek minket, 1.09-es odds USA győzelme, míg a miénk 10-szeres pénzt fizet!

Azon a csoportmeccsen 6 gólig jutottunk, méghozzá rossz játékkal. Ha rossz játékkal, rossz lövőszázalékkal eljutottunk 6-ig, akkor csak egy picike plusz kell, hogy a 7 meglegyen. Csak egy kapufáról épp befelé pattanó labda, és megvan. A lányaink tudják, hogy ha netán kikapnak, akkor is éremért játszanak. Remek kis társaság, sokkal felszabadultabb lesz a játék, mint a csoportmeccsen volt. Bátran kell játszani, és Bujkáékban van tűz. Keszthelyi is oda fogja tenni magát, jó kis meccs lesz ez, és az egy vicc, hogy USÁ-t ennyivel erősebbnek érzik.

Mi tényleg csak az Eb-re tudunk visszagondolni, ahol Hollandia ha nem is ekkora, de bitang nagy favorit volt ellenünk, aztán a döntőben remek játékkal mégis Magyarország nyert. Megtörténhet itt is. Túl van misztifikálva USA játéka, mert valóban egy stabil, egységes csapat, de közel sem annyira, mint az oddsok mutatják!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,