Rio 2016 tippek: Magyarország - Brazília

2016-08-18
Pár napon belül ismét a brazil vízilabda-válogatott ellen játszik a magyar együttes, de legjobb esetben is 5. helyen végez a Benedek-csapat.

Magyarország - Brazília

Tipp: Magyarország góljai 9.5 felett

Unibet odds: 1.61

Kezdés: 16:00 (CET)

 

Riói idő szerint 11 órai kezdettel rajtol a helyosztó, melyen Brazília és Magyarország legjobbjai küzdenek majd. Pár napja a csoportban Vargáék lelépték Brazíliát, bár a 10-6-os eredmény miatt a brazilok sem érezhették agyonverve magukat. A csapatunk akkor csak annyit adott ki, amennyit kellett a 3-4 gólos győzelemhez.

Az első félidőben 1 gólra voltak jók a brazilok, el is dőlt, hogy nincs esély. Aztán az egyenes kieséses szakszban jött Montenegró, mi pedig csalódást keltő játékkal végül is hetesek után maradtunk alul. Annyira gyenge produkciót ritkán látni a srácoktól, ott kb semmi sem sült nekünk.

Ciki ez már így is, és az fix, hogy erre a hátralévő két meccsre nehéz felpörögni, de az ultraciki lenne, ha Brazília ellen sem sikerülne nyerni.

Az biztos, hogy a srácok vállán nincs teher. Ezért lesz itt vélhetően több gól, hisz a braziloknak sincs veszíteni valójuk. Mivel hazai csapat a brazil, sokszor fújnak majd nekik előnyt, de mivel túlzottan a medence sem lejthet, ezért mi is kapunk majd kedvező ítéletet bőven.

Dühből, dacból teher nélkül olyan bombákat látunk majd a srácoktól, amilyeneket kellett volna látni Montenegró ellen is. Ezek után nem nehéz kitalálni a tippünket: Magyarország góljai 9.5 felett @ 1.61 (unibet)

A csoportban kontroll-játék mellett, fél gőzzel dobtak 10-et Vargáék, itt bizony maguknak és nekünk is szeretnének bizonyítani. Persze egy 5. hely igazából kevésbé lehet motiváló, ettől függetlenül ennek a tippnek simán jönnie kéne!

Címkék: sportfogadás, tipp,