Rio 2016 tippek: Labdarúgás - férfiak

2016-08-04
A lányok után csütörtökön a férfiak is labdába rúgnak a 2016-os riói olimpián. Pályára lépnek a brazilok is, Neymar vezérletével természetesen gálaelőadásra készülnek Dél-Afrika fiataljai ellen.

Ladarúgás - férfiak

 

Brazília - Dél-Afrika

Tipp: Brazília góljainak száma 2.5 felett @ 1.64 (unibet)

 

Az A csoportban szerepel Brazília, mindenki tornagyőzelmet vár Neymaréktól. Dél-Afrika ellen kezdenek a hazaiak, és nem vitás, hogy győzelemmel nyit a házigazda ország válogatottja. Neymar mellett több ismert játékos is a keretben van, Felipe Anderson a Lazióból, Marquinhos a PSG-ből, Rafiha pedig a Barcából még életkora alapján is befér a keretbe. Aztán Neymar mellett ott lesz a másik túlkoros,  Renato Augusto, aki most épp Kínában játszik, nem kevés pénzért...

De a hazai fiatalok is rutinosak már Douglas Santos, Caio, Gabriel a Santosból, Gabriel Jesus a Palmeirasból mind-mind ismert játékos.

Dél-Afrika keretét otthon focizó játékosok alkotják. A tavalyi U23-as ANK-n csíptek meg egy 3. helyet, és ennek köszönhetően jutottak ki Rióba. Ott az ANK-n pl. sem az elődöntőben nem találtak be, és a bronzmeccsen sem. A harmadik helyet végül annak köszönhették, hogy jobban lőtték a büntetőket, mint az ellenfél szenegáli játékosok....

Neymarék célja, hogy a győzelem mellett a közönség is jól szórakozzon. Ha olyan elánnal, akarással játszanak, mint tegnap Martáék, akkor nem lesz itt probléma.


Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

 

Fiji - Dél-Korea

Tipp: 3.5 gól felett @ 1.44 (unibet)

 

A C csoportban is lesz ez érdekesnek tűnő párosítás. Dél-Korea U23-as csapata Fiji fiataljaival játszik. Fiji először vesz részt olimpián. Fiji a 2015 Pacific Games elnevezésű tornáról kvalifikált. Még Fiji szintjén is volt egy két komolytalan meccs, Mikronéziát például 38-0-ra verte el Fiji. Az elődöntőben Pápua-Új Guineát verte Fiji 3-1-re, a döntőben pedig Vanuatut győzte le büntetőkkel. Vanuatu egyébként azért jutott döntőbe, mert az elődöntőben Új-Zélandnál szerepelt egy olyan játékos, akinek nem lett volna szabad. Így a zöld asztalnál 3-0-al Vanuatu megverte Új-Zélandot, ami persze a pályán sosem fordulhatott volna elő. Új-Zéland így ne jutott döntőbe, ami természetesen Fijinek is jól jött. Vanuatut megverte, Új-Zéland ellen nem lett volna sok esély.

Dél-Korea az U23-as ázsiai bajnokságról jutott ki, ott Japán mögött a 2. helyen végzett. Legismertebb játékosai a csapatnak:  Ryu, a Leverkusen légiósa, és Heung-Min Son, aki most a Tottenhamben játszik. Jó kis egységes együttesnek tűnik, 22-23 éves éves spílerek, akik nyílván utánpótlás csapatokból jól ismerik egymást. A túlkorosok is 24 és 25 évesek, tehát életkor alapján sem lógnak ki a csapatból.

Fiji ellen Dél Koreának be kell biztosítani a továbbjutást, papírforma alapján egy 4-0, 5-0 kinéz. Son és Ryu vezérletével Dél-Korea komolyabb csapatok ellen is eséllyel lép majd pályára.

Címkék: sportfogadás, tipp,