Rio 2016 tippek: Ausztrália - Franciaország

2016-08-06
A férfi kosárlabda torna már az első napon kezdetét veszi. Ausztrália és Franciaország kezdi a meccsek sorát, egy kiélezett találkozón minden elképzelhető.

Ausztrália - Franciaország

Tipp: Mills pontok+lepattanók+gólpasszok 22.5 felett

Unibet odds: 1.75

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 19:40

 

Nem lefutott meccs, hiába van 1.30-as odds a franciákra. Ausztrália remek kerettel érkezett, többek között 5 NBA-s játékossal.

A fogadásunk Patty Millsről szól, az unibet egy remek kis opciót tett ki a piacra. Millsről tudni kell, hogy egy vajkezű, gátlástalan dobógép. A Spursben jobban meg van kötve a keze, más szerepben játszik, a válogatottban viszont első számú pontdobó opció.

Mills a Londoni olimpián 21.2 pontot átlagolt! Szóval simán lehet, hogy csak pontból összehoz ma is 23-at, de számít a lepattanó, amiből 2-3-at zsebbre tehet, és 4-5 gólpasszt is simán kioszthat. Millsnek Londonban volt 39 pontos meccse, ami azért nem gyenge, hisz itt 4*10 percet játszanak, nem úgy, mint az NBA-ben.

Szóval ha azt nézzük, hogy Mills csak jobb játékos lett a Spursben, és már Londonban is 21 pont fölött átlagolt, elég jó sansz van rá, hogy ma is megszórja magát. Ja, és klubtársa, Tony Parker fogja majd talán, aki nem épp a remek védekezéséről híres.

Címkék: sportfogadás, tipp,