Rio 2016 tippek: Ausztrália - Magyarország

2016-08-15
Kerestük-kutattuk a napi 'tutit', aztán amikor láttuk, hogy mennyire lenézik a bukik a magyar női vízilabda-válogatottat, egyből tudtuk, hogy mivel fogunk ma próbálkozni!

Ausztrália - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Magyarország góljai 6.5 felett

Unibet odds: 1.60

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:30

 

Hogy fekszik-e nekünk az ausztrálok játéka? Nem! Ettől még nem vagyunk rosszabbak náluk, mégis 3.50-es oddsot ér a magyar-siker.Ami viszont jól néz ki, az a magyar gólok száma 6.5 felett opció!

Talán az oddsmestereket az rémítette meg, hogy nem is oly rég játszott két gólszegény edzőmeccset a két válogatott egymás ellen. Volt egy 5-3-as meccse a két válogatottnak Az 5-3 nagyjából egy félidei állásnak felel meg, de néha egy-egy jobb negyed alatt esik 7-8 gól.

Azon az 5-3-as BENU Kupa meccsen Keszthelyi dobott 3 gólt az ötből. Egyébként az is 'normális meccsnek' tűnt a 3-2-es első negyed után, aztán bedeszkázták a kapukat...

Unibet - 10.000 bónusz Ft új játékosoknak

Aztán rá egy hétre még egyszer találkozott a két válogatott, akkor 7-7-el zártak. Ez volt Bíró Attila mester csapatának utolsó felk. meccse. Az 5-3-as meccs után volt előrelépés a támadójátékot illetően. A felkészülésből, rögtön az után persze, hogy nem volt éles a csapat. Itt Rióban már vélhetően az, mégha voltak is felejthető pillanataink Rióban.

Kínát megvertük, a spanyolok elleni találkozót sajnos 11-10-re elbuktuk, aztán az USA elleni találkozót valószínűleg eleve feladták a csajok.

Akárhogy is nézzük, akármilyen jó az ausztrál védekezés, azért negyedenként 2 gólt átlagban lőnünk kell! Londonban például négy éve 11-11-et játszott a két csapat! A felkészülés jobbára a védekezés gyakorlásáról szól, támadásban az edzők azért nem szeretnek mindent megmutatni az ellenfeleknek.

A mi tippünk, hogy a spanyolok és az amerikaiak elleni zakó után összekapják magukat a csajok, és olyan vízilabdát látunk tőlük, mint amilyen játékkal az Eb-n megverték Hollandiát. Az nem valószínű, hogy Londonhoz hasonlóan 11-et dobnak a csajok, de a 7-nek meg kell lenni, mert ha nem, az tuti kiesés.

Címkék: sportfogadás, tipp,