Rio 2016 tippek: 100 m síkfutás - férfi

2016-08-14
Bolt vagy Gatlin? Nagyjából kétesélyes a dolog, aztán ki tudja. Történtek már csodák itt Rióban is.

100m síkfutás

Tipp: De Grasse az első 3-ban végez

Unibet odds: 3.00

 

Gatlin és Bolt kiemelkedik a mezőnyből. Ez tény. Van, aki Bolt győzelmére tippel, van, aki bízik Gatlinban. Gatlinnek is van sebessége, ám sokak szerint fejben gyenge, és amikor kéne, pont akkor nem tud úgy koncentrálni, mint a rettentő lazának tűnő Bolt.

Gatlin és Bolt persze eldönti egymás közt az arany sorsát, kivéve akkor, ha valamelyik lesérül, netán kiugrik a rajtnál.

A 3. helyért sokan vannak versenyben, mi De Grasse-ra szavazunk. Rettentő csúnyán fut, de legalább gyorsan. Az elődöntőben majd Bolt mellett futhat, a jamaikai húzni fogja őt a végén. Bolt és De Grasse vélhetően onnan első és második helyen jut tovább hellyel. Blake nincs formában, egy kis súlyfölösleg is van rajta. Sosem volt egy vézna gyerek, de ez már sok még izzomból is. Bromell nem volt meggyőző szombaton, de Grasse úgy ment, mint az üregi nyúl. Egy dobogóra simán odaérhet a szombati produkciók alapján.

Női 3000 akadályon Chebet győzelme 1.65-ért ajándék szagú, nagyon meggyőző. Ez tutibb tipp, mint De Grasse dobogója, de mindkettő játszható opció az unibeten.


*Meglepetés vadászoknak vasárnap érdemes lehet a hatalmas oddsok felé kukucskálni, kézilabda, kosárlabda, és főleg vízilabda, ahol eddig is borult sokszor a papírforma.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,