Rio 2016 tippek: Evezés - pénteki döntők

2016-08-12
Egy hármas kombi Rióból, a sportág ezúttal evezés! Reméljük, hogy nem lesz túl rossz és szeles az idő Rióban, és megrendezik a finálékat, melyeket kiírtak erre a napra.

Rióban napok óta tart az evezősök versenye, az unibeten általában élőben is fogadhatunk az egyes futamokra. Mára három finálét néztünk ki, ahol jó eséllyel meg lehet tippelni, mi is fog történni.

 

Kétpárevezős könnyűsúly - női

Tipp: Hollandia nyer @ 1.30  unibet

A hollandok győzelme 1.30-ért jónak tűnik. A tegnapi elődöntőben Ilse Paulis és Maaike Head ment a legjobb időt 7:13:93-at. Három másodpercet adott az új-zélandi duónak is. Könnyű evezés volt, laza első hely. A másik elődöntőben szoros volt a verseny, de ott a győztes dél-afrikai páros 6 másodperccel ment rosszabb pályát, pedig nekik tényleg húzni kellett végig. A 4. helyen célba érő Románia épphogy lecsúszott a fináléról, ott tényleg húzni kellett végig. Hollandia toronymagas esélyes, ha brit páros lenne, 1.10-es oddsot kapnánk, így hogy nem britek a hollandok, 1.30-at ér a győzelmük!

 

Férfi négyes

Tipp: Ausztrália a dobogón végez @ 1.25  unibet

Tegnap rendezték az elődöntőket ebben a versenyszámban is. Saját elődöntőjüket az esélyes britek nyerték, a másikat pedig az ausztrálok. Az ausztrál négyes 6:11:82-vel a legjobb időt evezte, könnyedén előzte meg a dél-afrikai és olasz hajót. Aki szeret rizikózni, 4.75-ért még az ausztrál győzelemre is tippelhet, de a dobogó 1.25-ért egészen biztosnak tűnik.

 

Női páros

Tipp: USA a dobogón végez @ 1.25  unibet

Itt is tegnap voltak az elődöntők, ahol a favorit britek épp az USÁ-val egy futamban voltak. A britek megnyerték az elődöntőt 7:18:69-el, de USA 7:20:93-at húzott, nagyon magabiztosan értek célba a 2. helyen az amerikai csajok., Mueller és Luczak. Az A/B2 nevű másik elődöntőben a győztes dánok 7.27-el kezdődő idővel nyertek, de még 7:30-al a spanyolok is döntőben csúsztak, holott a másik elődöntőben a spanyoloknál jobb időt evező románok kicsúsztak a hatos döntőből. Ha tegnap az elődöntőben az amerikai páros  tudta tartani a tempót, akkor tudja majd ma is. Egyébként okosan is eveztek, az első két mérőpontnál 'csak' a 3. helyen rangsorolták a duót, aztán a dél-afrikai páros elfogyott, és USÁ-tól 4 másodperccel kikapott.

Ha a három tippet egy szelvényre tesszük, és kombiban behúzzuk, egy biztonságos 1.87-es szorzót kapunk az unibeten!

Címkék: sportfogadás, tipp,