Rio 2016 tippek: Vízilabda és kerékpár, tuti és rizikós

2016-08-10
A mai napra több tippünk is van, nézzük őket szépen sorban. Tuti és egy-két rizikós.

Vízilabda - férfi

Ausztrália - Japán

Tipp:Ausztrália nyer @ 1.12 és Ausztrália góljainak száma 11.5 felett @ 1.75

Iroda: unibet

Ausztrália kikapott az első meccsen Brazíliától, de hogy hogyan, az jó kérdés. Jó kis csapat az ausztrál, remekül úsznak, erősek, értik a játékot, jó centereik vannak. Ezt mind bizonyították is ellenünk, és bár 9-9 lett a vége, jobban játszottak, mint mi. Előnyben fifikásak, nem herdálják el az emberelőnyöket, és ez sokat számít. Minden szempontból Japán fölé nőnek szerdán, és ez a meccs nagyon kell a továbbjutáshoz. A brazilok elleni találkozót kútba dobták, ezt most mindenképp kulcsmeccs, hozni fogják! Ja, és ellenünk úgy csináltak 9-9-et, hogy Junger, az ausztrálok egyik legjobbja hatalmasat betlizet, semmit sem dobott be.

Az ausztrálok győzelme 1.12-ért a tuti kategória, már ha lehet itt Rióban bármit is tutira mondani. Ami még rizikósabb, ám szintén játszható, az az ausztrálok gólok száma 11.5-ös line mellett, méghozzá overre. Magyarul legalább 12 gólt dob Ausztrália. A görögök csak alibiztek Japán ellen, vagy 50%-on ha pörögtek. Sokáig Japán vezetett, aztán a 4. negyedre ébredtek fel a hellének, és egy 4-0-ás negyeddel sikerült megnyerni a meccset egy gólocskával. Aztán Brazília már 16 gólt dobott Japán ellen, ami azért beárazza az ázsiai csapatot. Negyedenként 3 gólt kell dobni átlagban, ez simán meglesz. Ellenünk is dobtak 9-et, és Jungernek nem is ment a játék. Emberelőnyben nagyon pontosak, higgadtak, meglesz a 12 ausztrál gól!

 

Kerékpár, időfutam

Tipp: Dumoulin nem végez az első háromban @ 2.90 (unibet)

Ma, azaz szerdán 15:00-tól (CET) rendezik a kerékpáros időfutamot a férfiaknak. Nehéz tippelni, mert minden esélyes ellen szól valami. Időjárás, táv, forma, sérülés.

Froome esélyes, de ha elkapja az eső meg a szél, akkor gondban lehet. Márpedig esély van rá, hogy nem lesz túl jó idő. A másik esélyes Dumoulin, aki a mezőnyversenyt pár kilométer után feladta. Az biztos, hogy ha ott esélye nem is volt sok, de edzésként tekert volna egy jót, ha bír...

Cancellara utolsó profi évét futja, ő korábban mindenképp favorit lett volna egy ilyen időfutamon, most már nem az. Tony Martin pedig egyszerűen nincs formában. Több versenyzőnek túl hosszú a táv, sok ridernek van valamilyen problémája.

Meglepetés szaga van ennek, és ha nem is nyer igazi meglepetés-ember, tuti lesz valaki a dobogón, akit nem feltétlenül vártunk.

Kwiatkowski dobogója 16.00-os odds, Ion Izaguirre dobogója 4.50, és Jan Barta dobogója 41.00-es oddson megér egy próbát. Tényleg meglepetés szaga van ennek a versenynek, reméljük, hogy az általunk favorizált három versenyző közül az egyik dobogóra áll!

Unibeten van egy speciális opció, miszerint Tom Dumoulin nem nyer érmet. Ő volt az első számú favorit, a Touron a hosszú időfutamot lazán nyerte, aztán egy későbbi etapon mocskos nagyot bukott. Volt ott törés, zúzódás, de összedrótozták az Olimpiára. Igen ám, de mint említettük, a mezőnyversenyt idejekorán feladta, ez pedig rossz jel. Ha nem nyer érmet a holland, 2.90-es oddsal számolhatunk. Remek srác amúgy a holland, és bár nem örülünk neki, de az a tipp is vállalható.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,