Rennes-Krasnodar: A legérdektelenebb meccs a leghasznosabb lehet számunkra

2020-10-20
Tudjuk jól, hogy úgyis mindenki a Barca-FTC-t nézi, esetleg a PSG-Unitedet, és mi sem teszünk másként. Viszont fogadás szempontjából értékesnek tartjuk a Rennes-Krasnodart is, írjuk is a miérteket

Rennes - Krasnodar

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.57

Kezdés: 2020.10.20. 21:00

 

Őszintén szólva a Rennes-Krasnodar párharc inkább EL-es párosításnak tűnik, de mindkét csapat kiharcolta a BL-indulást, és ha már itt vannak, még az is lehet, hogy tavasszal is itt lesznek. Tény, hogy a csoportban a Chelsea és a Sevilla a két együttes, amely nagy sansszal pályázik a továbbjutásra, de ha valamelyik botladozik, akár a Rennes, akár a Krasnodar továbbjuthat.

Ami a francia Rennes-t illeti, hétvégén 1-1-et játszott a Djon ellen. Néztük a meccset (az első helyezett játszott az utolsó ellen), ha nem tudtuk volna a mezek alapján, melyik csapat a Rennes, és melyik a Dijon, nem igazán tudtuk volna megkülönböztetni a kettőt. A Rennes talán picikét pontosabb volt, de azért ez a csapat nem tűnt verhetetlennek. Az más kérdés, hogy a Rennes mellett Európában hány élcsapat botlott, kezdve a Barcától a Real Madridig...

Ami az oroszokat illeti, a Krasnodar két darab 2-1-es győzelmet aratott a play off körben a PAOK felett, ezzel kiharcolta a főtáblát. Az orosz PL-ben a 7. helyen áll 11 kör után, ami tény, de számunkra érdekesebb, hogy a Krasnodar meccsei mostanában sok lapot generálnak. A Sochi ellen volt 9 büntetőlapos meccse, 8 sárgával és 1 pirossal, a PAOK elleni odavágó 7 sárgát hozott. A pikantéria, hogy az UEFA a görög csapat kiejtő orosz együttes első meccsére rögtön egy görög sporit, Sidiropoulos-t küldte. Őt azért képes elkapni a gépszíj, legutóbb az Ararat-Zvezda EL-meccsen 8 sárgát adott a csapatoknak. Még a pandémia előtti időszakban volt az Ajax-Getafén 10 sárga, de csúcs az AZ és az Antwerp selejtezős meccse volt szintén 2019-ből, amikor a görög sípmester 17-szer mutatott fel lapot! Ok, volt ráadás, de a rendes játékidőben is 11-szer mutatott fel lapot.

Ami pedig magát a meccset illeti, ez bizony olyan találkozó, ahol mindkét együttes győzni szeretne. Itt az iksz kevés, hisz papíron mind a Chelsea, mind a Sevilla erősebb. Szóval nagyon fontosak az egymás elleni meccsek, hisz ezen a két találkozón akár 6 pontot is gyűjthet egy csapat, onnantól pedig a Chelsea-Sevilla duó ellen azért egy meccsen lehet bravúrt hozni, és 9 ponttal akár tovább is lehet menni. Épp ezért számítunk mi arra, hogy a meccs parázs lesz, tempós, eseménydús, ahol nem csak cirógatják egymást. Ezek a csapatok, amelyek a play off körben óvatosabbak, hisz óriási pénzekről van szó, a biztos csoportkörös részvétel után általában bátrabbá válnak, hisz úgymond nincs veszíteni valójuk.

A tippünk egyértelmű, Sidiropoulos játékvezető hű lesz önmagához, és sűrűn mutogatja majd a lapjait. A 4,5 büntetőlap felett opció 1,57-ért nagyon baráti ajánlat az unibettől. Fura lenne a csapatoktól, és fura lenne Sidiropoulostól is, ha 5 lap alatt lehozná ezt a találkozót.

Címkék: sportfogadás, tipp,