Rendkívüli nyitvatartás és cukorkás hoszteszek a VB alatt!

2014-06-12
Rendkívüli nyitva-tartással és a kivetítős helyszíneken cukorkát osztogató csinos hoszteszekkel csábítja a Szerencsejáték Zrt. az embereket a fogadások megtételére a VB időszakában!

Mindent bevet a Szerencsejáték Zrt. a foci világbajnokság ideje alatt, hogy az embereket sportfogadásra ösztönözze, hiszen VB négy évben csak egyszer van!

A minél több Tippmix tipp beérkezése érdekében például 2014. június 13. és 22. között, a késői mérkőzés kezdésekre tekintettel, az értékesítőhelyi fogadást lehetővé tevő fogadási rendszer nyitva tartását 23 óra 55 percig meghosszabbítja. Így tehát az éjfélkor kezdődő labdarúgó vb mérkőzésekre a fogadási ajánlatban szereplő időpontig, általában 23 óra 45 percig lehet  a téteket megtenni. 

De nem lustálkodik a kiértékeléssel kapcsolatban sem, a  vb mérkőzésekre érkezett Tippmix fogadások ugyanis a lefújást követően azonnal kiértékelésre, a nyeremények pedig a nyitva tartás függvényében a lehető legrövidebb időn belül kifizetésre kerülnek. Érthető persze a sietség, hiszen a kifizetett nyeremények újabb fogadásokat tesznek lehetővé, így még tovább növelhető a forgalom.

A Tippmixpro a 'Brazil Hullám' elnevezésű promócióval ösztönöz játékra, sőt, ha az alábbi kivetítős helyszínek egyikén egy TippmixPro hosztesszel találkozunk, még ajándékot is kaphatunk tőle.

 

Budapest: Akvárium Klub, Szabadság tér, Budapest Park

Debrecen: Teniszke Sport Klub

Győr: Megyeház tér

Kecskemét: Szabadság tér

Miskolc: Grizzly Music Pub

Pécs: Kossuth tér

Siófok: Fő tér

Szeged: Széchenyi tér

Szolnok: Hild János tér

Zalaegerszeg: Ady utca-Kisfaludy utca

 

A cukros nénik az alábbi promóajándékokkal kedveskednek a TippmixPro-n aznapi fogadásokat megtett felhasználóknak:

 

500 Ft alatti tét esetén: tapsrúd

500 Ft és 2 000 Ft közötti tét esetén: egy csomag cukorka, vagy rágó (választható)

2 000 Ft feletti tét esetén: fesztiválkalap

 

Hát akkor mindent bele, jó játékot!