Reims - PSG: Ez lehet Mbappé utolsó párizsi tétmeccse

2019-05-24
A PSG bajnoki címe régóta zsebben, így a fővárosi csapat hetek óta tét nélkül játszik. Őszintén szólva látszik is, Mbappé viszont ráhajthat az Európai Aranycipőre, ehhez potom 4 gólt kell összehoznia pénteken, hogy behozza Messit.

Reims - PSG

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.46

Kezdés: 2019.05.24. 21:05

 

A Reims sokáig masszív Európa Liga indulónak tűnt. Aztán eljött április, és az addig szinte verhetetlen csapat elkezdett pontokat hullajtani, képtelen volt meccset nyerni. Zsinórban hét bajnoki találkozón nem tudott nyerni, így pedig biztossá vált, hogy az Európa Liga főtáblának 'lőttek'.

Persze a bennmaradás már bőven biztosítva volt, így azért akkora baj nem történt. Ami a PSG-t illeti, szintén botladozott becsülettel. Sérülések és eltiltások is nehezítették a párizsiak dolgát, de leginkább a Man. United elleni csúfos BL-búcsú volt az, ami megfogta a csapatot. A Rennes elleni kupameccs is rosszul alakult, szóval nem ez lesz a PSG legszebb idénye.

Bár a szezon még tart, az átigazolási piacon elkezdődött a mozgolódás. A legfrissebb hír, miszerint a Real Madrid első körben 240 millió £-ot kínált Mbappéért. Valószínűleg a váltás csak idő és főleg pénz kérdése, szóval akár az is lehet, hogy a francia foci legfényesebb csillaga utolsó bajnokiját játssza a PSG-nél.

Ami fix, hogy túlizgulni nem fogják a találkozót egyik oldalon sem. A Reims most már mondhatni, hogy hónapok óta 'nyaral', aztán a Párizs sem izgul már. Játszanak egy jót, a hazaiak azért a PSG elleni meccsre talán összekapják magukat, és próbálnak gólokat szerezni, játszani egyet a közönségnek. Persze ez a védekezés rovására is mehet, így Mbappé is megszórhatja magát. Neymar nem játszik, de a PSG-t így sem kell félteni. A vendég együttes sem fog kardjába dőlni, ha gólt kap. Mostanában rendre beveszik a PSG kapuját. Legutóbb a Dijonnak nem sikerült, de előtte nyolc tétmeccsen keresztül minimum egy gólt mindig kapott a Párizs.

A Reims és a PSG előző 5 meccsén rendre mindkét együttes betalált, nem valószínű, hogy most, ezen a tét nélküli szezonzárón lesz másként, amikor a hazaiaknál a közönség kiszolgálása lesz a cél, a vendégek meg talán rámehetnek arra, hogy Mbappét meglövetik, és ki tudja, talán még a négy dugó is összejöhet neki.

Címkék: sportfogadás, tipp,