Real Sociedad - Levante: Bardhiék győzelmi kényszerben játszanak

2019-03-15
A Real Sociedad előtt nagy esély volt az előző meccsen, de a Sevilla rútul kivégezte a baszk ellenfelét, így az északi együttes vélhetően a középszerű szinten ragad meg idén.

Real Sociedad - Levante

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,71

Kezdés: péntek, 21:00

 

A Sociedad 5-2-re kikapott a Sevilla ellen, így maradt a 35 pont. Valószínűleg ezzel el is dőlt, hogy komolyabb célokért idén már nem fog harcolni a csapat, nem is úgy nézett ki Sevillában, mint amelyik együttes megfeszül azért, hogy európai porondra kijusson. A Sociedadon átment a Sevilla-henger, de úgy, hogy azért az andalúz csapat sem volt valami nagy formában.

A Levante helyzete érdekes, mert elég nézhető focit játszik a valenciai csapat, közben valahogy úgy érzi az ember, a szerencse nincs vele. Elég csak a Real Madrid elleni meccsre gondolni, ahol lefocizták a Madridot, de például kétszer is a kapufát trafálták telibe, mellette egy büntető is elmaradt, miközben a Madrid javára megítéltek egyet. Sokszor játszik jól a Levante, de a szerencse a legritkább esetben áll mellé.

A tippünk, hogy a vendég-csapat lő és kap is gólt péntek este Baszkföldön. A Sociedad otthon azért nagyobb kedvvel és motivációval játszik, mint játszott például Sevillában. Hazai pályán jobban pörögnek, gólra törően játszanak, ezért bízunk mi a hazai gólban még úgy is, hogy Willian José most sem léphet pályára. De bízunk abban is, hogy a Levante is gólt szerez. Eleve szükség van a gólra/gólokra, de a Levante csapatának, játékosainak mentalitásával tényleg nincs semmi gond. Ez egy támadó felfogású csapat, igaz ez annak ellenére is, hogy mostanában azért volt két gólszegény meccse is. De mi valami hasonlót várunk, mint ami a Celta-Levante meccsen volt. Igazi adok-kapok találkozót, ahol majd győz a jobb, vagy a szerencsésebb. Bardhiék jó focit játszanak, és látva a Sociedad múlt héten bemutatott performance-át, hát még az sem lenne meglepő, ha a Levante a Celta elleni meccshez hasonló eredményt produkálna, és nyerne.

A két együttes őszi meccsét idegenben a Sociedad 3-1-re nyerte, ha most a védekezés nem javul látványosan, akkor a Levante simán esélyes rá, hogy valami hasonló arányban vágjon vissza.

Címkék: sportfogadás, tipp,