Real Sociedad - FC Barcelona: Ismét gólgazdag meccset játszhatnak Messiék

2018-09-15
A Barca legutóbb nyolcat vágott a Huesca ellen, Messiék pedig a Sociedad ellen ott szeretnék folytatni, ahol a válogatott meccsek előtt abbahagyták.

Real Sociedad - FC Barcelona

LaLiga - 4. forduló

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Unibet odds: 1.47

Kezdés: szombat, 16:15

 

A Barcának minden bejött a Huesca ellen, igazi gálameccset játszottak Suarezék. A nyolc lőtt gól mellett belefért a két kapott is.

A Sociedad és a Barcelona utolsó 4 meccsén 19 gól esett, majdnem 5 dugó mérkőzésenként. Eddigi utolsó találkozójuk az Anoétában 4-2-es katalán sikerrel ért véget. Érdekes meccs volt, mert a baszkok 2-0-ra is vezettek, aztán a Barca váltani tudott, és a két bekapott gólra négy lőttel válaszolt.

Szombaton az ex-Barcelona spíler, Sandro sérülés miatt nem léphet pályára, ahogy kimarad Willian José is. Ő eddig három bajnok két gólt vert, a 4-2-es meccsen is betalált a Blaugrana ellen, érzékeny veszteség. Viszont pályára léphet Bautista, valamint Juanmi és Oyarzabal is. Ám könnyen lehet, hogy Willian José mégis vállalni tudja a játékot, de ez csak a meccs előtt derül ki.

José vagy játszik, vagy nem, de az biztos, hogy a Sociedadtól vele vagy nélküle, de őszinte, egyenes focit várhatunk. Az meg evidens, hogy a Barca is győzelemre tör. Messi Dembelé és Suarez mögött ott lehet Coutinho, Rakitic és Busquets. Széleken Alba és Sergi Roberto, a védelemben Pique és Umtiti. Nincs sérült kulcsjátékosa a Barcának, szóval a legjobb 11 léphet pályára szombat délután. Ez nem sok jót szokott jelenteni az ellenfeleknek.

A Sociedad egyébként idén mindhárom meccsén lőtt és kapott gólt. A Villarreal ellen még 2-1-re nyert, aztán jött a Leganés elleni 2-2, majd az Eibar elleni 2-1-es vereség. Szóval a győzelem, döntetlen, vereség sorminta alapján most már egy nagy-arányú zakó jöhet, és tudván azt, hogy a Barca az ellenfél, kinéz egy 2-3 gólos zakó.

A tippünk, hogy Messiék ismét gólgazdag meccsen nyernek. A Sociedad ellen lehet focizni, ugyanakkor a hazaiak is rendre jók egy-két gólra.

Címkék: sportfogadás, tipp,