Real Madrid - Villarreal: Ismét a Villarreal mészárosaiban bízunk

2019-05-05
Amíg a Real Madrid a jelenben is a jövőjével foglalkozik már, addig a Villarreal még az aktuális idénnyel foglalatoskodik, és gyűjtögeti a bennmaradáshoz szükséges pontokat.

Real Madrid - Villarreal

Online sportfogadás tipp: Villarreal lapjai 2,5 felett

Unibet odds: 1,87

Kezdés: 2019. 05. 05. 16:15

 

A Real Madrid még veretlen hazai pályán a bajnokság, sőt minden meccsét megnyerte Zidane-nal, de közel sem biztos, hogy ez így is marad. a Villarreal ugyanis elkapta a fonalat, és akár a Bernabeuban is esélyes lehet a pontszerzésre.

Toko Ekambi eltiltott, ahogy Cáseres is, de két komoly hiányzója a hazai csapatnak is van, méghozzá talán a két legjobb. Sergio Ramos mellett Benzema is kidőlt, szóval a csapat alfája és omegája nem játszik. Nem igazán találni így vezért a Madridban.

A Real Madrid 3. helye fix, a Villarreal azonban még kieshet, így szüksége van a pontokra. Aztán idén a Real ellen azért nem lehetetlen pontot csípni, teljesen motiválatlan a Blancók csapata, Zidane ennek hangot is adott például a Rayo elleni zakót illetően. Mivel nincs Benzema, így nincs, aki gólokat lőjön. A francia élete formájában volt sérülése előtt, csak ő volt képes gólokat lőni. Asensio és Bale egymást múlja alul, a középpálya is gyenge, szóval érezni a nihilt, a légüres teret, ahol a Real Madrid lebeg, és csak azt várja, hogy legyen vége ennek a szezonnak.

A Villarreal kemény csapat kemény játékosokkal. Ugyan a liga legnagyobb mészárosa az utóbbi hetek ámokfutása után Banega lett, de a Sevilla spílerét két Villarreal játékos, Alvaro Gonzalez és Mario Gaspar követi, de bőven top10-es még a legszabálytalanabb játékosok listáján az argentin Funes Mori is. Mindhárom játékos pályán lesz vasárnap délután, így a mi tippünk az, hogy a Sárga Tengeralattjáró ismét lapgazdag meccset játszik.

J. Gil Manzano játékvezető személy is kedvez a tippnek, átlagban a 3. legtöbb sárgát osztja ki meccsenként. A Villarrealnak idén kétszer vezetett, mindkétszer a Celta ellen, és mindkét alkalommal 3-3 sárga lapot kapott ettől a sporitól a sárga mezes együttes. Ez a három valószínűleg a Bernabauban is meglesz.

Címkék: sportfogadás, tipp,