Real Madrid - Valencia: A párosítás, ahol garantált az adok-kapok!

2018-12-01
A Valencia a bajnokságban megindult fölfelé, a Real Madrid viszont ismét kapott egy kijózanító pofont az Eibartól múlt héten. Megjósolhatatlan, melyik csapatnak jön ki a lépés szombat este, de a gólok terén talán lehet keresnivalónk.

Real Madrid - Valencia CF

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,61

Kezdés: szombat, 20:45

 

A Real Madrid nyögi Ronaldo és Zidane távozását, meg azt, hogy Asensióék nem voltak képesek felnőni, és átvenni a karmesteri pálcát CR7-től. Pedig pont őt tartották a portugál utódjának, de Cristino pótolhatatlan. Szenved a Madrid, és igazából szenved a nagy csapatok közül mind. Ide, azaz a nagy csapatok közé soroljuk mi a Valenciát is, amely alapesetben a Barca-Real-Atleti trió után a Sevillával és a Valenciával rendre igényt tartott a 4., BL-indulást érő pozícióra.

Igen ám, de pocsékul rajtolt a Túria-parti együttes, pedig ha Marcelino csapataira valami jellemző, az pont az erős ősz. A Villarreallal is rendre tavaszra fogyott el, itt a Valenciánál a rajtra sem állt össze a csapat. Ugyanakkor nagy baj nincs, csak azok a fránya döntetlenek... A Valencia 13 bajnoki meccséből 8-at adott ikszre, ha ezek közül mondjuk kettő átfordul győzelembe, akkor az ötödik helyen áll, és nem a tizenegyediken, mint így.

 

A gólváltás garantált

Pár hete is ugyanezt írtuk valamelyik meccsre előzetesünkben, akkor nem jól sült el a dolog. De a számok alapján megint ezt a lemezt kell feltenni, mert a két együttes, a Real Madrid és a Valencia utolsó 11 egymás elleni találkozóján mindig mindkét együttes betalált legalább egyszer.

Parejóék pont azon csapatok közé tartoznak, amelyek tudnak borsot törni a nagyok orra alá. Épp Parejo játszott is a Madridnál, igaz nem sokat, de ezeken a prime time meccseken mindenki apait-anyait belead. Tény, hogy a góllövés nem volt a Túria-partiak erőssége, de azért egy-egy gólra jó szokott lenni a Valencia.

A Madrid pedig gólképes hátul, elég visszagondolni az Eibar elleni égésre. A Királyi csapat 19 kapott gólja rengeteg. Kedden, bár lehozták az AS Roma elleni meccset, de amekkora ziccert ott Cengiz Ünder kihagyott, olyan talán nincs is. Egy laposan a védő és kapus között a hosszúra menő begurítást az ötösről az üres kapu fölé bombázott, maga sem hitte el. Ilyen pillanat minden játékos életében előfordul egyszer-kétszer, akár megye II-ben játszik, akár a BL-ben. Ramosékat lehet mattolni, a középpálya fáradt, Kroos folyamatosan elégedetlenkedik meccs közben is, Modric fáradt, és egy fáradtabb lesz. Marcelo sem az igazi, mióta CR eligazolt.

A Real múlt héten csúnyán kikapott, ma javítani kell! A Valencia pedig két kötelező győzelem után végre nyerhetne egy olyan meccset, amely visszaemeli az elit csapatok közé. Nem lesz eseménytelen meccs, és reméljük, hogy gólokból sem lesz hiány!

Címkék: sportfogadás, tipp,