Real Madrid - Sevilla: Gólok helyett a büntetőlapok 'potyoghatnak'

2019-01-19
A korábbi években, amikor még CR7 is a madridi gyepen kergette a bőrballont, vakon lehetett húzni a gólokat a Real Madrid és a Sevilla meccsén. Ma ez már nincs így!

Real Madrid - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 5,5 felett

Unibet odds: 1,48

Kezdés: szombat, 16:15

 

A Real Madrid elég pocsék idényt fut, főleg ami a bajnokságot illeti, mert a BL-ben azért nincs probléma. A bajnokságban viszont megy a vergődés, a Real Madrid óriási mákja, hogy például olyan csapatok, mint a Bilbao, a Sociedad, a Villarreal, a Celta vagy a Valencia szintén gyenge idényt futnak, és nem veszélyesek a top4-re.

A Blancók közül sokan sérüléssel küszködnek, ilyen a mindig sérült Bale, de nem egészséges Courtois, -aki talán játszik-, nem egészséges Navas, tuti nem lép pályára Kroos, Mariano, Vallejo és Llorente. A probléma nagy, mert sokan formahanyatlással is küzdenek, Marcelo neuralgikus pont a védekezésben, szóval nem ez a klub legszebb éve.

A Sevilla brutálisan erős rajtot vett, sokáig csak egy, a Barca elleni zakója volt, aztán az utóbbi időben véget ért a diadalmenet. Rengeteg döntetlen aztán legutóbb egy nem várt vereség a megroggyant Bilbao ellen. Az fix, hogy ez a Real Madrid - Sevilla összecsapás inkább feszültséget hoz majd, mintsem joga bonitót. Mindkét csapat 10 pontra van a listavezető Barcától, aki itt kikap, végleg búcsút mondhat a bajnoki címnek, és elkezdhet hátrafelé nézelődni.

A középpályán az egyik oldalon ott lesz Casemiro, a másikon Banega. Ők igazi lapmágnesek, de egy ilyen feszült meccsen igazából bárkinél elpattanhat a húr. Mateu Lahoz spori fújja majd a sípot, és valószínűleg jó sokszor. Lesz dolga bőven. Ő fújta legutóbb a Sevilla-Atletico meccset, ahol 12-szer vette elő a sárga lapot. Az nem gyenge!

Szóval a mi tippünk, hogy ennek a 12-nek legalább a felét ma is hozza Lahoz játékvezető. Kemény meccs lesz, ahogy kemény volt az őszi is. Ott Hernandez játékvezető fújta a sípot, és 7 sárgát mutatott fel. Ezt vélhetően Lahoz is produkálni tudja, ő sem szokott megijedni, ha valakinek fel kell mutatni a lapot.

Címkék: sportfogadás, tipp,