Real Madrid - Real Betis: Főpróba!

2022-05-20
A Real Madrid utolsó bajnoki meccsére készül az idényben. A Betis szintén. Igazi tétje a találkozónak nincs, lehet focizni egy jót a nyári szünet előtt a zöld-fehéreknek, a Madrid pedig próbál éles maradni.

Real Madrid - Real Betis

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,72

Kezdés: 2022.05.20. 21:00

 

A Real Madridnak két célja van. Élesnek maradni, és persze az, hogy senki se sérüljön meg. Ancelotti a Levante ellen is úgy küldte a pályára csapatát, mintha egy BL-döntő lett volna, és becsülettel ment is előre a Real Madrid, nyert 6-0-ra. Aztán a Cádíz elleni idegenbeli találkozón a 'B' csapat 1-1-et játszott, most viszont a BL-döntő előtti főpróbán ismét a legjobbak léphetnek pályára kezdőként.

A Betis idén is lemaradt a top4-ről, de megnyerte a Király Kupát, így ez Európa Liga indulást már biztosította. Vagy az ötödik helyen marad, vagy egyet visszább csúszik, nagyjából mindegy. Az biztos, hogy a Betis mindent beleadott idén, de a top4-hez még kellene 1-2 minőségi játékos, középpályás, és főleg hátvéd, hogy tényleg legyen esély hosszú távon a Sevilla valamint az Atletico ellen.

A Betisnek két gól kell, hogy az all time szezoncsúcsot beállítsa. Minden sorozatot figyelembe véve a Betis történelmi csúcsot állítana be, ha minimum kettő gólt lőne. Ez nem lehetetlen, mert bár próbál éles maradni a Madrid, azért ott van, hogy megsérülni nem szabad. Inkább egy kapott gól, minthogy itt Mendy vagy Carvajal meghúzódjon. Vagy bárki más.

Juanminak két gól kell, hogy beérje Aspast, mint legeredményesebb spanyol, szóval vannak kis apró célok. Joaquin utoljára léphet pályára, meg sok-sok picike cél, de úgy igazán semmi sem számít már.

Itt az alkalom, hogy a két csapat focizzon egy jót, búcsúztassa a bajnoki szezont. A Real Madrid extra sportszerű csapat, főleg mióta Ramos kivált, a Betis sem fog rögbimeccset játszani, tudják Bartráék is, hogy a spanyol futballnak is érdeke, hogy a Madrid nyerje a BL-t.

Szó se róla, futballt várunk, méghozzá nagyon jó futballt, ahol a támadások, lövések, gólok dominálnak. Benzema egy nem akármilyen szezon koronázhat meg, 2-3 gólt, picit közelebb kerülhet az Aranylabdához.

A tippünk, hogy minimum 10 kaput eltaláló lövést látunk, de akár 14-15 sem kizárt. A Betis is bele fog tenni mindent, egyik csapatra sem jellemző az alibi hasonló helyzetben. Majd, ha jönnek a cserék, azok is szeretnék kihasználni a játékperceket.

A tippünk, hogy a kaput eltaláló lövések száma 9,5 felett lesz. Erre 1,72-es szorzót kínál az unibet. Köszönjük, elfogadjuk!

Címkék: sportfogadás, tipp,