Real Madrid - Osasuna: Ismét kapitulálhat Courtois

2019-09-25
A következő hétvégén a szombati napon Atletico Madrid-Real Madrid derbit rendeznek, így nem biztos, hogy a maximumon pörög majd az Osasuna ellen a Királyi csapat.

Real Madrid - Osasuna

Online sportfogadás tipp: Osasuna lövéseinek száma 9,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés:  2019.09.25. 21:00

 

Sok pénzt nem tettünk volna arra az idény előtt, hogy az Osasuna 5 forduló után még veretlen lesz, de ez a helyzet. Úgy veretlen, hogy játszott már a Barcával is, de mégsem lehet teljesen boldog a pamplonai csapat. Az öt meccsből ugyanis 1 győzelmet sikerült összehozni, a másik négy döntetlenre végződött. Ez a teljesítmény a 10. helyre elég.

Az Osasuna érdekes módon az első fordulóban nyert, miközben azon a meccsen kísérletezett a legkevesebbet. A Leganés ellen 4 lövési kísérlet is elég volt egy gólhoz, és a győzelemhez is. Aztán a 2. fordulóban az Eibar ellen sem vitték túlzásba a kísérletezgetést Aviláék, 6-ot hoztak össze, ami elég gyenge szám ebben a tekintetben.

Valószínűleg érezték, hogy ez a későbbiekben kevés lesz, és a Barca elleni meccs fordulópontot jelentett. A labdatartásáról híres katalán együttes ellen 15 lövést produkált a pamplonai csapat, kb kétszer többet, mint az előző két bajnokin összesen. Ezek szerint remek motivációt jelentett, hogy a világ egyik top csapata ellen lehet focizni, és ebből kiindulva könnyen előfordulhat, hogy a Real Madridot is 'meglepik' Aviláék. A Barca elleni 2-2 után megjött a pamplonaiak lövőkedve, 16 lövést hoztak össze a Valladolid ellen, és 11-ig jutottak el a legutóbb, amikor a Betis-szel találkoztak.

Egyértelmű, hogy a Real Madrid a találkozó esélyese, még akkor is, ha sok a sérült, és volt már jobb formában is a Királyi csapat. Viszont a Real Madrid számára ez csak egy meccs a sok közül, az Osasunának azért több ennél. Benzemáék gondolkodhatnak úgy, hogy ezt a találkozót csak behúzzák egy-két góllal otthon, de ha nem adnak bele apait-anyiat, pórul is járhatnak. Lehet olyan meccs, mint a keddi Barca-Villarreal, ahol a Barca lőtt két korai gólt, és átadta a teret az ellenfélnek. Kísérletezett is a Villarreal becsülettel, de hiába lőtt sokat, csak egy góllal tudott válaszolni Cazorla révén.

De ez a forgatókönyv nekünk megfelelne, most sem kell, hogy az Osasuna gólokat lő, elég csak annyi, hogy ne legyen passzív. Egyébként nincs veszíteni valója a vendég csapatnak, szóval lehet ez érdekes, emészthető meccs. A Real meg jól tudja, hogy hétvégére kell az energia, hisz az Atletico lesz az ellenfél. Ez is segíti a tippünk, könnyen dekoncentrálttá válhat a fővárosi csapat, főleg ha korán képes előnyt szerezni. Egyébként is sok a sérült még mindig, Zidane nem tud kedvére rotálni a középpályán, és elképzelhető, hogy szem előtt tartva a hétvégét, meg a következő BL-meccset, most egy-két peremember is pályára kerül, ami megint az Osasunát és a tippünket segíti. Ennél az opciónál a kaput eltaláló lövés ugyanannyit ér, mint az a lövés, amely 10 méterrel meg kapu fölé, vagy 20-szal kapu mellé, és számít a kapufa is. Ezekből kell nekünk 10, átlagban félidőnként 5-5. Elnézve Aviláék lövőkedvét, a tendenciát, azt, hogy a neves ellenfél motivációt jelent, ennek a tippnek jó esélye van 'zöldülni'.

Címkék: sportfogadás, tipp,