Real Madrid - Liverpool: Egy-két nem mindennapi tipp a fináléra

2018-05-26
A BL-döntőre a legtöbb fogadóiroda készül valami aprósággal, az általunk kiválasztott buki például közel 700 opciót kínál a fináléra, melyek között egy-két érdekes opciót is találunk.

Real Madrid - Liverpool

Bajnokok Ligája - döntő

Kezdés: szombat, 20:45

 

Nézzünk akkor egy-két olyan tippet, amit nem nagyon találunk meg máshol az unibetet kivéve. Itt tényleg olyan bő kínálattal találkozunk, hogy az már-már minden igényt kielégít. A közel 700 opció között mindenki talál majd olyat, amire szívesen tesz egy kis pénzt, hogy a finálé még izgalmasabb legyen. Írtunk már róla, hogy sok gólt várunk, de ez nem újdonság. Két ilyen csapat, mint a Real Madrid és a 'pool nem is nagyon lehet kevés gól, még akkor sem, ha ekkora a tét.

Most pedig ígéretünkhöz híven pár opció az unibet kínálatából, ami jó lehet estére:

Kaput eltaláló lövések száma 12.5 felett @ 1.90

A két együttes általában gólokra játssza a focit, gólok pedig lövésekből születnek. Ennek okán bátran tüzel mindkét együttes, így egyértelmű tipp a 12.5-ös line mellett az over. Ráadásul ennél a tippnél számít az esetleges hosszabbítás, márpedig egy iksz simán összejöhet.

James Milner kaput eltaláló lövéseinek száma 0.5 felett @ 3.00

Milner az idei BL gólpasszkirálya, a meccseken rendre a legtöbbet futja a mezőnyben, de azért nem áll távol tőle az átlövés. Ha második hullámban érkezve valamelyik szélső visszalöki neki a lasztit, tutira rábombázza Navas kapujára. A 3.00-as odds value kategória.

(Egyébként maradva a lövéseknél, Toni Kroos ha lő egyet a meccsen, akkor 1.50-es odds mellett fogadhatunk rá. Itt, ennél az opciónál mindegy, hogy kaput talál, mellé megy, blokkolják, ha lő, akkor 1.50-es oddsot fogunk. Szintén value)

Sergio Ramos gólt lő és lapot kap @ 19.00

Ramos bekerülhet a jegyzőkönyvbe többször is. Fejjel rendre veszélyes, és bizony a sárga lap sem újdonság az ő esetében. Ehhez sem kell kommentár, simán összejöhet a lap és a gól is, ez pedig 19.00-es odds mellett talán többet is ér, mint egy gondolat.

Toni Kroos gólpasszt ad @ 4.25

Kroos lövi a szögleteket és a szabadrúgásokat, ha valamelyik pontrúgást bebólintja valamelyik csapattárs, máris nyertes a tipp, és akkor még nem beszélve arról, hogy azt a gólpasszt mezőnyben is ki lehet osztani.

Kovacic csereként áll be és sárga lapot kap @ 21.00

Elsőre érdekes opció, de gondoljunk csak bele, Zizou rendre becseréli olyan meccseken, ahol a végén az eredmény tartása a cél. Kovacic rendre bejön, aztán mivel nála tiszta a lap, bátran megkínálja az ellenfeleket egy-két keményebb foulttal, máris villan a lap. De Kovacic jöhet azért is, mert mondjuk Casemiro a kiállítás szélén táncol, és érik a második sárgája. Valószínű, hogy Kovacic csak a padon kezd, és az is, hogy Zidane becseréli. Ha így lesz, már csak azért kell imádkozni, hogy lapot kapjon, de az ő játékában ez bőven benne van. A 21.00-es odds azért mindig rizikóval jár, de vállalható.

Ramos (12.00) vagy Varane (17.00) fejesből gólt szerez

Mindkét említett játékos jól fejel, és egyiküktől sem idegen a gól. Ha Kroos odavarázsolja a fejükre a labdát, akkor jó esély van, hogy rezeg majd a háló.

Dani Carvajal szabálytalanságai 1.5 felett @ 1.50

Talán nem is gondolnánk, de a statisztikák alapján a Real legtöbbet szabálytalankodó játékosa Carvajal, rendre lapot is kap. Ugye ő és Marcelo rendre felmegy a széleken, aztán a csapat labdát veszít, sprintelni kell visszafelé. Na, mármost a Liverpoolnál a szélső védők szintén mennek felfelé, a támadók között széleken pedig Salah és Mané játszik, mindkettő villámgyors. Kisebb csoda lenne, ha ezt a meccset Carvajal 'tisztán' le tudná hozni.

Marcelo gólpassz, Casemiro és Ramos lap, és legalább 8 szöglet @ 26.00

Ez sem egy mindennapi opció, de ha belegondolunk, simán összejöhet. Marcelo rendre tömi befelé a labdákat, simán adhat gólpasszt. Casemiro és Ramos simán kaphat lapot, és a minimum 8 szöglet valószínűleg ennek a kombinált tippsornak azon eleme, amit előre ki lehet pipálni. Két ilyen támadó felfogású csapat, amely olyan sűrűn használja a széleket, nem létezik, hogy ne jöjjön össze minimum 8 corner.

Címkék: sportfogadás, tipp,