Real Madrid - Kashima Antlers: Modric-ék is bemutatkoznak a 2018-as Klub-vb-n

2018-12-19
A Real Madrid a Zidane- és Ronaldo éra után csak vergődik, de a Klub-vb-n azért még így is óriási favorit a Királyi csapat.

Real Madrid - Kashima Antlers

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,48

Kezdés: szerda, 18:30

 

A Kashima - Guadalajara meccs a Klub-vb-n minden igényt kielégített. Volt ott minden, öngól, belőtt- és kihagyott büntetők, nem mellesleg öt gól, szóval soha rosszabb meccset. A Kashima végül behúzta, a háromlégióssal felálló japán csapat pedig jutalmul megkapta a BL-győztes Real Madridot. Esélytelenek nyugalmával vág neki a meccsnek, de valószínűleg az ázsiaiak is érzik, hogy ha valamikor, akkor most fogható a spanyol együttes.

Az a csapat, amelyből Nacho és Mariano hiányzik, a többiek rendelkezésre állnak. A Real Madridnak segítség, hogy a japán csapat házi gólkirálya, Suzuki sérült, de így sem kell félteni a japán együttest. Rendszerben gondolkodnak, megvan a játékuk, és a mexikóiak ellen is összehoztak három gólt. Más kávéház a Real Madrid, de egy meccsen minden előfordulhat. Ebben bízhat az Antlers is, és igazából tényleg nincs veszíteni valója.

Bízunk benne, hogy olyan meccs lesz, mint a 2016-os találkozójuk, hisz akkor 2-2-es rendes játékidőt követően jött a hosszabbítás, ahol Ronaldóék lőttek két újabb gólt, és bejutottak a fináléba. Viszont a Kashima akkor sem ijedt meg, és most sem fog. Legrosszabb esetben kikapnak, és játszanak egyet a harmadik helyért.

A Madrid viszont ajándékba adhat a szurkolóknak egy újabb trófeát, ami talán ki is jár nekik. Akad egy-két nagy csapat, Bayern, M. United és talán a Real Madrid is, amely klubok szurkolói ősszel sokszor lenyelték a keserű pirulát. Solari valószínűleg erős csapatot küld pályára, mivel tegnap az Al Ain jutott a fináléba, ráadásul csak büntetőpárbaj után, így nem túlzás azt állítani, hogy az elődöntőben talán nagyobb ellenállásba ütközik majd, mint a fináléban, ha oda eljut. Szóval vélhetően jó kis összecsapás lesz, ahol mi a gólokra fogadunk. Két éve sem játszottak rossz meccset, két-két gólt vágott a Real Madrid és a Kashima is a rendes játékidőben. Mi abban bízunk, hogy ezt a négyet most is összehozzák a felek.

Címkék: sportfogadás, tipp,