Sportfogadás tippek: Real Madrid - FC Köbenhavn

2013-10-02
A Real Madrid együttese hétvégén 1-0-ra kikapott hazai pályán a városi rivális Atleticótól. A BL-ben most a dán Koppenhága csapatát fogadják, és Ronaldóék kellően dühösek ahhoz, hogy gólfesztivált rendezzenek.

Real Madrid - FC Köbenhavn

Tipp: Real Madrid mindkét fi-ben gólt szerez

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A Real a BL első fordulójában 6-1-re verte meg a Galatasarayt Törökországban. Ronaldo háromszor villant, és biztosan megteszi ma is. Ha a BL győzelem nem is, a BL gólkirályi címe azért mindenképp kéne CR7-nek. Mivel Messi tegnap nem növelte góljai számát, ezen a meccsen jó esély van a portugál klasszisnak akár egy újabb mesterhármasra is.

A dán Koppenhága első meccsén 1-1-es döntetlent játszott a Juve ellen. Ez mindenképp bravúr, de óriási mákjuk volt. A Juventus labdarúgóinak semmi sem jött össze, többször a kapufa babrált ki velük. A meccs képét tekintve 3-4 góllal kellett volna nyerni a torinói együttesnek, de tényleg semmi sem sült nekik.

Ma a dánok Madridban nem sok jóra számíthatnak. Diego Costáék felbosszantották Ancellotii együttesét. Meg akarják mutatni a hazaiak, hogy igenis van bennük tartás, és tudnak csapatként funkcionálni. Ha kellő alázattal játszanak, nagyon kitömik a dánokat ma este.

A Madridban ismét Casillas a kapuban, előtte Ramos-Varane-Pepe-Coentrao. Szűrőben Modric és Khedira, a támadó zónában Benzema mögött középen Icso, széleken di Maria és Ronaldo. A dánok papíron klasszikus 4-4-2-t játszanak, a valóságban 7-8 emberrel védekezni fognak. A vendégeknek egy célja lehet, megúszni a meccset világraszóló zakó nélkül. Egy tisztességes 3-0, esetleg 4-0 még belefér, de láttuk a Madridot, idegenben is lőttek hatot a Galatának. Persze ez is biztos, hogy a Koppenhága nem fogja felvállalni azt a nyílt játékot, mint a törökök.

A mi tippünk az, hogy a Real Madrid mindkét félidőben szerez gólt, vagy inkább gólokat.

Címkék: sportfogadás, tipp,