Real Madrid - Celta Vigo: Benzemáék kiüthetik ellenfelüket

2020-02-16
Folytatódik a versenyfutás, szombaton a Barcelona végül legyűrte a Getafét, így vasárnap Modric-ékon a sor, hogy visszaépítsék három-pontos előnyüket a katalánokkal szemben. Az ellenfél a szebb napokat is látott Celta Vigo lesz

Real Madrid - Celta Vigo

Online sportfogadás tipp: Real Madrid kaput eltaláló lövéseinek száma 7,5 felett

22Bet odds: 1.992

Kezdés:  2020.02.16. 21:00

 

Nem valószínű, hogy a Real Madrid fanok tövig rágták a körmeiket az előző napokban, hisz a kedvenc csapatuk egy elég könnyed bajnoki előtt áll. Otthon fogadják a kiesőjelölt Celtát, amely csapat ráadásul két fontos alapemberét veszítette el.

A Celta Vigo pocsék idényt fut, illetve csak folytatja az előzőt, mert az sem volt diadalmenet. Edzők jönnek mennek, az új igazolások nem váltak be, és a bajnokság elég korai szakaszában eldőlt, hogy ez az idény is a bennmaradásért vívott harcról fog szólni. Jelenleg épp a vonal alatt a Celta, és nem kis meglepetés lenne, ha ebben a fordulóban pontot vagy pontokat gyűjtene.

A Real Madrid viszont könnyen hozzájuthat a három egységhez, és az is nagyon valószínű, hogy a saját közönségét valamilyen gálával jutalmazza. Amíg a Madridnál a legjobbak Zizou rendelkezésére állnak, (kivéve Hazard és Asensio), addig a Celtánál két fontos védekező játékos Mallo és Murillo nem játszhat. Mallo eltiltott, Murillo pedig lesérült. A vigóiak tehát komoly feladat előtt állnak, mert a Madrid eleve jó formában van.

A Real és a Celta eleve sok-gólos meccseket játszik egymással. Ősszel már Vigóban is simán nyert a Madrid 3-1-re, ráadásul amikor Modric az 56. percben piros lapot kapott, után a Real Madrid emberhátrányban még kettőt gurított, Losada csak szépíteni tudott a 90. percben. A Madridnak amolyan főpróba ez a BL-párharc előtt, egy gyengébb ellenfelet szépen ki lehet tömni.

A 22beten rengeteg opciót találunk a meccsre, választani sem könnyű. Azért lehet. Például a Real Madrid kapura lövéseinek száma 7,5 felett 1,992-ért több, mint remek. Itt tűz alatt lesz a Celta kapuja, ráadásul a Madridnál nem csak Benzema, de Kroos, Modric és Valverde is egész komoly löketeket szokott kapura küldeni. Sőt a védők is rendre veszélyeztetnek egy-egy lövéssel, vagy Ramos-ék fejessel. Ez egy elég komoly ajánlat, de érdemes szétnézni, mert a 22beten tényleg sok olyan opció van, ami máshol nincs.

Címkék: sportfogadás, tipp,