Real Madrid - Bayern München: Blancók a Bőrgatyások ellen

2018-05-01
A Real Madrid múlt héten idegenben 2-1-re verte a Bayern Münchent, de a bajor csapatnak több komolyabb ziccere is volt. Semmi sem dőlt még el, minket egyáltalán nem lepne meg, ha a Bőrgatyások mennének tovább.

Real Madrid - Bayern München

Bajnokok Ligája elődöntő, visszavágó

 

Az első meccsen Münchenben jobb volt a Bayern szinten mindenben, kivéve a gólok számát. Kevés szabálytalanság, mindössze három sárga lap, mindkét csapat a focival foglalkozott. A Madrid néha picit csalta a játékot, de ennyi, ami picit bökhette a csőrünk. A visszavágóra is szerettük volna behúzni a mindkét csapat lő gólt opciót, de eléggé elszomorító látvány az erre adott 1.34-es odds. Bármennyire is jó tippnek tűnik, ilyen picike szorzó mellett ezt a tippet el kell felejteni, és nézni egy másikat. Sajnos a 2.5 gól felett tipp sem fizet jobban (1.38), szóval ezt is hanyagolnunk kell.

Az unibetnek köszönhetően viszont akad jó pár speciális opció, melyek közül lehet válogatni. Elsőre egy elég meredek tippet néztünk ki, ami az odavágó után elég ostobaságnak tűnik, de azért annyira talán mégsem.

A játékvezető tizenegyest ítél, és piros lapot ad @ 9.00

Cuneyt Cakir, a török spori fújja a sípot, és bármennyire letisztult a stílusa, minden meccsen 2-3 szituáció, amikor lazán be lehet fújni egy büntetőt. Ne feledjünk, mindkét védelemben lesznek hiányzó alapemberek, így ez a tipp még inkább ülhet. A Madridból Carvajal hiányzik, megtippelni is nehéz, ki fogja pótolni, hisz a joker Nacho sem játszhat. A Bayernnél pedig Boateng sérült le, őt sem lesz könnyű pótolni, de talán mégis könnyebb, mint Carvajalt. Ráadásul aki Carvajalt pótolja, az majd azzal a Riberyvel találkozik, aki Münchenben az egyik legveszélyesebb játékos volt kapura.

Simán lehet tizit befújni, és simán lehet piros lapot felmutatni, ha valaki utolsó emberként rúgja fel az ellenfelet, netán elszakad nála a cérna, mint Buffonnál. Vagy egyszerűen két sárgát kap, ami a legvalószínűbb opció. Az odds 9.00-es, egy próbát simán megér.

 

UNIBET - Első fogadásod 20.000 Ft-ig kockázatmentes

>>> Regisztráció itt <<<

 

A másik opció, amit az odavágóra is behúztunk, az a Toni Kroos gólpassz (4.50). Sajnos múlt héten sem jött, de bízunk a nagy számok törvényében. Az előző héten 6.00-os odds volt, amit annak köszönhettünk, hogy a Real Madrid idegenben játszott. Most otthon játszanak Ronaldóék, a bukik több gólra számítanak, így a gólpasszok száma is több lehet. Erősíti a tippet, hogy játszik Sergio Ramos is, és ami igazán value betté teheti, hogy Isco nem lép pályára kedden, így nagyjából minden pontrúgás Kroosé, kivéve, amit Ronaldo majd izomból direkt kapura küld. Elég egy szöglet, ha Ramos, Ronaldo, esetleg Bale bebólintja, máris 'zöldül' a 4.50-es odds.

A harmadik opció, amit kinéztünk, már sokkal reálisabb. A harmadik tippünk, hogy a Bayern München kaput eltaláló lövései 5.5 fölé mennek (2.20).

Sajnos a tipp szempontjából Robben kiesése nem jött jól, de azért a Bayern nem olyan csapat, hogy egy-két ember kiesése minőségi romlást okozna a csapat játékában. Ha képesek azt hozni, amit Münchenben, akkor ennek a tippnek is jönnie kell. Hátrányban van a Bayern, és ugye az 1-0-ás siker a bajoroknak nem is elég, így ha vezetést szereznek, akkor is kaparni kell a következő gólért, gólokért. Félidőnként 3-3 kaput eltaláló lövés, és jön is a tipp. Ami pedig még tovább erősíti ezt az opciót, hogy a Madrid védelmében Carvajalt valakinek pótolni kell, de kérdés, hogy kinek. Ribery jó formában van, azon az oldalon fölényben lehet a Bayern. De meg kell jegyezni, hogy ennél a tippnél egy esetleges hosszabbítás is számít, szóval ha rendes játékidőben netán 2-1-re nyer a Bayern, és csak 5-ször találta el a kaput, akkor is marad még 30 percünk, hogy a tipphez szükséges lövés-számot összehozza a hosszabbításban.

Címkék: sportfogadás, tipp,