Real Madrid-Barcelona 1-1

2013-01-31
Az év első El Clásicója a döntetlenre végződött Real-Madrid-Barcelona találkozó volt a Spanyol Kupa elődöntőjének első meccsén.

 

A kisebb válságban lévő – például a sérült Casillas kapust hiányoló és Mourinho edző ellen lázadozó - Real  Madrid fogadta a szinte hibátlanul működő Barcelonát. A tabellán 15 pont különbség van a két csapat között, a Barcelona 58-cal áll az élen, a Real pedig a harmadik 43-mal.

 

A madridiak mellett szólt, hogy Madridban volt a meccs, a Spanyol Kupa elődöntőjének első mérkőzése. Az első félidő tele volt helyzettel, minkét kapus megdolgozott a meccsprémiumért, az volt a furcsa, hogy egyik akcióból – illetve Xavi mesés szabadrúgásából – sem lett gól.

 

Aztán az ötvenedik percben történetesen a Barcelona törte meg a csendet, Fabregas közelről, jobbról védhetetlenül rúgta a labdát a hálóba.

 

A továbbiakban nagyszerű volt a Real Madrid, a Barcelona talán még nagyszerűbb, de a 82. percben – néhány elképesztő barcelonai helyzet után -, egyenlített a hazai csapat: Varane talált a hálóba.

 

Spanyol Király Kupa:

elődöntő, 1. mérkőzés:

Real Madrid-FC Barcelona 1-1 (0-0)

gól: Varane (81.), illetve Fabregas (50.)

 

Csütörtökön játsszák:

Atlético Madrid-Sevilla 22.00

A visszavágókat február 27-én rendezik.

 

Forrás: telesport.hu

 

Címkék: labdarúgás,