Real Betis - Valencia CF: A hazaiak előnyre, a vendégek idegenbeli gólokra vágynak

2019-02-07
A Barcelona-Real Madrid párharc első meccsén 1-1-es döntetlen született, vagyis semmi sem dőlt el. A másik ágon két olyan együttes feszül egymásnak, melyek közül mindkettő szívesen megtréfálná a fináléban valamelyik 'gigászt'.

Real Betis - Valencia CF

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1,82

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

A két csapat idei szezonjának egyetlen találkozóján nem született gól. Igen ám, de ezt a meccset még 2018 szeptemberében rendezték, akkor még más szelek fújtak. A Valencia például pocsék idényrajtot produkált, sok idő kellett, mire összekapta magát, és megindult felfelé a bajnoki tabellán. Jelenleg a 8. a Valencia a La Liga tabelláján, ami még mindig nem az igazi, de ahhoz képest csodás hely, amilyen gyengén rajtolt a csapat.

A Betis a bajnoki tabellán 2 ponttal előzi meg a Denevéreseket, szóval a sevillai zöld-fehérek ismét remek idényt futnak. Quique Setien itt Sevillában is letette névjegyét, ne legyünk meglepve, ha a zöld-fehér mezes csapat után egy igazi giga klub edzője lesz. Egyelőre még a Betis-nél dolgozik, és nem is akármilyen hatékonysággal. Remek kerettel dolgozhat, azt pedig tudjuk, hogy a Betis szurkolótábora az egyik legfantasztikusabb az egész világon. Nagyon hálás a sevillai közönség a csapatnak, hányszor láttuk, hogy akár egy 0-4-es állásnál is képesek bíztatni a saját csapatukat az andalúzok a fújolás helyett.

Setien és Marcelino egyébként nincs rossz helyzetben, a Betisnél Tello sérült, a Valenciánál Diakhaby eltiltott, egyébként a teljes kerettel számolhatnak az edzők. Ideális állapot.

Ami valószínű, hogy a Benito Villamarin Stadionban a hazai csapat előnyt akar kiharcolni. Nem lenne ideális állapot úgy elutazni Valenciába, hogy nincs legalább egy-gólos előny. A Valencia pedig nyílván gólt akar lőni idegenben, ami sikerülhet is. Valószínű, hogy Marcelino a szokásos 4-4-2-es felállásban küldi pálya csapatát a szintén megszokott erős jobb oldallal, ahol a támadások nagyobb részét vezeti csapata. Így a Betisnél Sidnei-nek, Firpónak védekezésben oda kell majd figyelnie, és a kisebb sérüléssel bajlódó Bartrának nem különben.

Egyébként a Valencia jó formában van, A Barca elleni 2-2 is ezt bizonyítja. Egyébként a Valencia 2008-ban, a Betis 1997-ben játszott legutóbb döntőt a Király Kupában, ez valamelyik csapatnak ismét megadatik. Élni fognak az eséllyel, és játszanak egy remek, élvezetes párharcot. Legutóbbi bajnokijuk ugyan 0-0-lal ért véget, de azt még akkor játszották, amikor a Valencia formán kívül volt. Azóta Marcelino is ütőképes csapattá gyúrta a keretet, szóval ez valószínűleg színvonalasabb találkozó lesz, ahol látunk gólokat is. Legutóbb, amikor a Villamarinban találkoztak, a Valencia egy kilenc-gólos találkozót nyert meg 6-3-ra. Na, egy hasonlót szívesen megnéznénk ismét!

Címkék: sportfogadás, tipp,