Real Betis - Espanyol: Eseménytelen hétfő esti bajnokira számítunk

2019-04-29
A LaLiga 35. fordulóját egy kevés téttel bíró, -nem túlzás- érdektelen találkozó zárja. A Betis és az Espanyol is biztonságot jelentő távolságban van a kieső-zónától, és az EL-indulás sem realitás. Mi lesz ebből?

Real Betis - Espanyol

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 alatt

Unibet odds: 1,42

Kezdés: hétfő, 21:00

 

A Betis a 32. fordulóban elveszítette a Sevilla elleni derbit, ezzel együtt elveszítte az össze motivációját is a szezon hátra lévő részére. A Sevilla elleni vereséget még kettő követte. A Valencia ellen még csak-csak ki lehet kapni, de a Levante elleni 4-0-ás pofont azért nehezebb magyarázni.

Az Espanyol öt forduló óta veretlen, két győzelem mellett három remije van. Összegyűjtött 43 pontot (ennyi van a Betisnek is), de igazából a katalán csapat is nehezen találhat magának motivációt a szezon hátra lévő részére. A 7., még EL-indulást jelentő helyet valószínűleg a Bilbao elviszi, kiesni már nem lehet, szóval majd ne nagyon lepődjünk meg, ha egy eseménytelen meccsen két motiválatlan csapat csak az időt csorgatja le.

Erre lehetne mondani azt, hogy ha kiesni már nem tud a két csapat, akkor játszhatna egy gálameccset is, egy jó 3-3-at mondjuk, de mi erre kevés esélyt látunk. Eléggé fáradtak már az együttesek, sokan már nyaralásukat tervezik, sokan a jövőjükkel vannak elfoglalva, ilyenkor, a szezon ezen szakaszában nem minden játékosan ugyanaz a célja, és ez a csapatok játékán is látható sokszor.

A kevés gólnak, az eseménytelen meccsnek ellent mond, hogy a Betis és az Espanyol sem játszott mostanában gólszegény meccseket. Ugyanakkor a sevillai zöld-fehérek jobbára nyelték a gólokat, mintsem lőtték. Az Espanyolnak meg azért még pörögni kellett, hogy a bennmaradást bebiztosítsák. Ez megtörtént, így majd ne lepődjünk meg, ha egy picit a katalánok is visszavesznek, és egy idegenbeli meccsen nem pörögnek annyira. Az Espanyolnak jó a remi, és három zakó után a Betis sem szomorkodna egy remi után. A vendégek védelmében valószínűleg kisebb sérülése ellen játszik Naldo, a hazaiaknál ismét ott lesz a hátsó sorban Bartra. Kikapni valószínűleg egyik fél sem szeretne, így mi egy kevés gólos döntetlen mellett tesszük le voksunk, de a 0-0 sem kizárt.

Címkék: sportfogadás, tipp,