Rayo Vallecano - Girona: Gólgazdag kiesési rangadóra számítunk

2019-03-01
Nagy hullámvasút a Rayo idénye. Egyszer fenn-egyszer lenn időszakok váltják egymást, a januári veretlenség után jött a februári gödör, az év második hónapjában nem szerzett pontot a Rayo. Viszont jó hír, hogy átléptünk márciusba, Vallekas felett talán ismét kisüt majd a nap!

Rayo Vallecano - Girona

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2 felett AH

Unibet odds: 1,90

Kezdés: március 01. 21:00

 

A Rayo Vallecano december végén megindult fölfelé, aztán januárban sem talált legyőzőre. Gyönyörű győzelmeket szerzett (Például a Celta elleni 4-2), és úgy tűnt, hogy kilábalt a gödörből. Aztán jött február, és jött négy vereség zsinórban. Ismét a kiesés ellen kell küzdeni, de jó hír a vallekasi együttes számára, hogy szoros a tabella ott lenn, így egy győzelemmel már ismét ki lehet kerülni a veszélyzónából.

Ami a Gironát illeti, a katalánoknál sem fenékig tejfel az élet. Ami tény, a Real elleni bravúr sokat lendített a csapaton, azt a siker, ha nem is megkoronázni, de egy Sociedad elleni remivel sikerült folytatni. Vélhetően ezt a pontszerző szériát szeretné folytatni a katalán együttes, és erre van esélye.

A mi tippünk, hogy ez a meccs gólgazdag lesz. Mi arra alapozzuk ezt az  opciót, hogy mindkét fél az őszinte foci híve. Az lehet, hogy egyik sincs épp bomba formában, de hogy mindig őszintén és győzelemre játszik, az tény. Például a Girona 2019-ben idegenben még nem játszott olyan meccset, ahol ne született volna minimum 3 gól. Egészen pontosan hat idegenbeli meccsen 27 gól jött össze, amelyből 11-et lőtt a katalán együttes.

A Rayónak négy meccse volt otthon, ebből a négyből egy volt 'underes'. Az mondjuk nem véletlen, az Atletico hozta a szokásos 1-0-ás győzelmét. Az Atletire azért jellemző, hogy a meccseik zömét 1-0 vagy 2-0 arányban nyeri. Ugyanakkor a másik három bajnokin kinyílt a gólzsák Vallekasban. Volt 4-2-es siker a Celta ellen, aztán 2-2 a Sociedad ellen, és egy Leganéstől elszenvedett 2-1-es zakó.

Egyértelmű, hogy mindkét fél győzelemre játszik, és ez gólokban is meg fog mutatkozni.

Címkék: sportfogadás, tipp,