Rayo - FC Barcelona: Óriásölő lesz-e a vallekas-i együttes?

2021-01-27
Az Atletico Madrid és a Real MAdrid már búcsúzott a Király Kupa sorozattól, így a Barcelona ha állva marad, ehhez a trófeához mindenképp közelebb kerül, és látva az idei Barcát, a BL-győzelem mag a bajnoki cím nem tűnik realitásban, ellentétben a Copa del Rey elsőséggel.

Rayo - Barcelona

Copa del Rey

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma az első félidőben 1 felett (AH)

Unibet odds: 1.45

Kezdés: 2021.01.27. 21:00

 

Ejj, ez a Rayo de hiányzik ebből a spanyol élvonalból. Egy jó Paco Jemez féle Rayo... -de ne álmodozzunk, bár az is tény, a Rayo jelenleg simán sanszos arra, hogy feljut ismét a Primerába Iraolával.
A vallekasi keret nem gyenge Segunda szinten, akadnak itt pengés, élvonalban is bizonyított spílerek Pozótól Bebéig, de Trejo, Mario Suarez, vagy Advincula is megállná a helyét egy osztállyal feljebb is. Sőt már az csoda, hogy egy Advincula a Rayónál játszik.

A Jemez-féle Rayo korábban arról volt híres, hogy nekimegy a 'nagyoknak' aztán megcibálja az oroszlán bajszát, lő egy-két gólt, majd kikap. Igazi over-gyár volt.


Abban bízunk, hogy a vallekasiak mutatnak valamit a 'régiből'. Esélyesség terhe nem nyomja a vállakat, és ez a Barcelona nem áll stabil lábakon. Pique továbbra sincs, Dest és Sergi sérült, az a poszt is lyukas. A Barcelona csapatához visszatér ugyanakkor Messi, aki letöltötte az eltiltást, kicsit átmozgatja magát a hétvégi bajnoki előtt meccsen is. Nagy kérdés az, hogy a középpálya hogy áll össze, mert a jósolt Ilaix-Pjanic-Puig trió minden, csak nem összeszokott.

Barcelona (4-3-3): Neto; Mingueza, Umtiti, Lenglet, Firpo; Ilaix, Pjanic, Puig; Trincão, Messi, Braithwaite

Ami a Rayót illeti, nem adja fel a 4-2-3-1-et, miért is tenné.


A Dimitrievski; Advíncula, Saveljich, Catena, Martos; Suárez, Comesaña; Palazón, Trejo, García;-Qasmi-féle 11 nem tűnik gyengének, és az fix, hogy ez a csapat nagyon meg fogja nyomni megint az első 15-20 percet...

Az viszont jó kérdés, hogy Koeman valóban meggyengíti-e a középpályát, vagy totálisan felforgatja, mert a Barcának reálisan nézve a Király Kupa lehet idén a terepe. A Real Madrid-Atleti duó kiszállt, szóval ez lehet az a sorozat, ahol révbe érhet, mert egy BL-győzelem jelenleg utópisztikus gondolat idén, és a bajnokság is elúszni látszik.

Messi biztos labdaéhes már, a Rayo meg a Barcára éhes. Ez egy közönségszórakoztató összecsapásnak tűnik, talán 15-20 perc elég lesz az első gólhoz, mert ez a Rayo nagyon nekirongyol majd nagy nevű ellenfelének, aztán vagy beviszi az 'ütést', vagy kap egyet.

Címkék: sportfogadás, tipp,