Raymond van Barneveld - Gabriel Clemens: Barney formán kívül

2019-07-12
Raymond van Barneveld gyakorlatilag levezet, így közel sincs olyan formában, mint azt talán sokan gondolják. Nem valószínű, hogy magas színvonalon játszik majd a Clemens elleni meccsén.

Raymond van Barneveld - Gabriel Clemens

Darts - German Masters 2019

 

Online sportfogadás tipp: Nem lesz 180-as dobás az első legben

Unibet odds: 1,50

Kezdés:  2019.07.12. 22:00 után

 

Barneveld aktív is, meg nem is. Egyszer már majdnem visszavonult, aztán talán a szponzorok, az aláírt szerződések miatt a visszavonulás bejelentését követő napon kiderült, mégis folytatja. Barney fénykorában a világ egyik legjobbja volt. Ez a fénykor nem volt olyan rég!  Ez viszont áldozatokkal járt, Taylor 'papának' is, Barneynak is voltak magánéleti gondjai.

Van Barneveld még csak 52 éves, szóval bár nem fiatal, azért még öregnek sem nevezhetjük a holland játékost. Élete nagy részét a nyilak dobálásának szentelte, nem meglepetés, ha 52 éves korára besokall.

Barney keveset foglalkozik a darts-szal, a gyakorlással. Ez látszik is a teljesítményén. Az előző hetekben, hónapokban az Egyesült Államokban utazgatott fiatal barátnőjével. Gyakorlatilag élvezi az életet.

Clemens közben komolyan veszi a darts-ot, és bár nem világbajnok-alap, csúnyán szólva, de egy stabil játékos ő, aki Barneyval ellentétben azért sok időt szentel a sportnak. Rendszeres résztvevője a Players Championship és European Tour állomásoknak. Tényleg egy stabil, alázatos játékos ő, és azért biztosan pozitívan hat rá, hogy egy legendát verhet el a German Mastersen.

Barney hozza majd az unott játékát, amit sokszor láttunk tőle idén, Clemens pedig koncentrál, és egész biztos, hogy a továbbjutás a célja. Clemens még inkább keresi a pénzt, Barney meg költi, amit eddig keresett. Ez persze barokkos túlzás, de amíg a német játékos sok időt szentel a sportnak, a gyakorlásnak, addig Barney már tényleg kb. csak a versenyeken áll a tábla elé.

Címkék: sportfogadás, tipp,