Ronaldo a Juventusban? Még ízlelgetni kell

2018-07-05
Az elmúlt egy-két napban látott napvilágot a hír, miszerint Ronaldo a Juventushoz igazol, méghozzá négy évre nevetséges 120 millió euróért cserébe. Ízlelgessük picit.

 

Ronaldo valóban távozik? Lassan tény lehet a pletykából.

Zidane tudta? Valószínűleg tudta. Különben miért lépett volna le?! Olyan természetes módon húzta be a BL-címeket a Madriddal, mint amilyen természetes másnak a napi fogmosás. Tény, hogy az előző idényben a bajnokságban döcögött a gépezet, de a BL-t azért csak behúzta a Real már megint.

Zidane távozására senki sem számított, a semmiből jött a hír. Igen ám, de ha jobban belegondolunk, ő már lehet tudta, mi zajlik a háttérben. A hírek arról szólnak, hogy Ronaldo már fél éve tárgyal a Juvéval. Ha ez igaz, erről Zidane is tudhatott. Lehet, hogy mást is tudott, ami miatt úgy gondolta, tényleg jobb a csúcson abbahagyni. Azért itt nem csak CR7-ről van szó, hallani Bale távozásáról, szinte minden nyáron téma volt még Zizou előtt is, miközben Zidane nem szerette volna, ha a wales-i távozik. Asensio eladásáról szintén szó van, néha Modric és Kroos távozásáról is hallani ezt-azt. Szóval Zidane tudhatott arról, mire készül CR. Egyébként pont ellentétes az út, amit Ronaldo és Zidane jár, mert a francia a Juve után játszott a Madridban, CR pedig épp fordítva. Már, ha igazak a hírek.

Márpedig egyre inkább meg kell barátkozni a gondolattal, hogy Ronaldo Torinóba költözik. A Juve háza táján az olasz sajtó tényként közli a hírt, ami igazából sokat nem jelent. Ami viszont tény, hogy a szorzók alapján tényleg lehet valami a háttérben. Az unibetnél pl. szerda délben 1.85 volt az odds Ronaldo Torinóba igazolására, aztán estére már csak 1.65. Arra, hogy marad a Madridban 2.10-es szorzóért fogadhatunk. Ez már nem vicc.

 

Ronaldo megy, Neymar JR érkezik?

Ha Ronaldo megy Torinóba, akkor valószínűleg érkezik Neymar. Jelenleg 3.00-as szorzót kapunk rá, hogy a brazil hisztikirály Madridban köt ki. Márpedig erre is látni esélyt, Párizsban nem igazán érzi jól magát, arrafelé Cavani a kedvenc, és ugye ha netán Mbappé marad, rá majd a kutya sem kíváncsi.

Szóval a mi teóriánk, hogy Zidane azért távozott a Madridtól, mert ő tudta, mire készül Ronaldo. Aztán szintén csak találgatás, de ő valószínűleg nem akart együtt dolgozni Neymar JR-ral, akinek a munkamorálja valószínűleg nem olyan, mint a portugálnak. Egyre jobban körvonalazódik, hogy Ronaldo tényleg a Juvéhoz igazol. Ugye nem fiatal, viszont még így 33 évesen is a világ legjobbja, ha négy évet aláír, az vélhetően négy bajnoki cím, és az is biztos, hogy a Serie A miatta más megközelítést kap, sokkal nézettebb lesz a liga. Neymar pedig lehet csak azért bohóckodott egy picit Párizsban, hogy ne közvetlenül a Barcától igazoljon át a nagy rivális Madridhoz? Még ez is benne van...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,