Puskás Akadémia - MOL Vidi FC: Nagyot léphet előre a Fehérvár

2018-09-14
A hétvégén a Kispest és a Fradi egymással játszik, minimum az egyik csapat, de lehet mindkettő pontokat veszít. A Vidi győzelme esetén óriásit léphetne előre.

Puskás Akadémia - MOL Vidi FC

NBI - 8. forduló

Online sportfogadás tipp: Vidi győzelem

Unibet odds: 1.40

Kezdés: 09.15. 17:00

 

A FIFA játéknapok után ismét beindul a nagyüzem a klubfocit illetően. Hétvégén bajnokik, aztán indul majd a BL és az EL is. Az NB1-ben is fordulót rendeznek, a Videoton pedig idegenben is otthon játszik. A MOL Vidi ugyanis a Pancho Arénában játssza hazai találkozóit most már évek óta, így nyugodtan lehet ezt a létesítményt a Vidi otthonának is nevezni.

Szintén a fehérvári együttes malmára hajtja a vizet, hogy picit feltöltődhetett a csapat - azokat kivéve, akik nem játszottak a válogatottban-. A Vidiből azért sokat kivett a BL-szereplés, de ez a pár nap 'pihenő' jól jött a piros-kék mezes együttesnek.

A Vidi 20-án már a BATE-ét fogadja, de a bajnokságot sem akarja elhanyagolni a MOL Vidi FC. A Puskás Akadémia együttesét pl. mindenképp verni kéne. A felcsútiaknak hét bajnoki után két pontjuk van, elég pocsék rajtot vett az 'Akadémia'.

Az aktuális forma mellett az egymás elleni találkozók sem a felcsútiak győzelmét vetítik előre. A Puskás szempontjából a mérleg 0-3-7, azaz 10 egymás elleni mérkőzésből konkrétan egyet sem nyert  a felcsúti együttes. Sőt tovább megyünk, a tíz meccsből ki tudunk venni hét olyat, ahol a Puskás gólt sem lőtt a Vidi ellen.

A fehérvári együttes helyt állt idén már a Ludogorets, a Malmö és az AEK ellen is, a háromból kettőn át is lépett. Félig-meddig hazai pályán az NB1 sereghajtóját mindenképp verni kell, ha ismét bajnok szeretne lenni. A Vidinél minden szinten komoly munka folyik, ezt a Puskásról nem lehet elmondani. A hazaiaknál volt edzőváltás, játékosok jönnek-mennek, nincs állandóság, míg a Fehérvár erejét bizonyítja, hogy az EL-főtáblán találjuk.

Címkék: sportfogadás, tipp,