Portugália - Luxemburg: Egy hiba is elég a tippünkhöz

2019-10-11
Lisszabonban Ronaldóék péntek este Luxemburg válogatottját látják vendégül. Daniel Stefanski lesz a mérkőzés játékvezetője, a 42 éves lengyel sípmesternek pedig valószínűleg nem lesz annyira nehéz dolga.

Portugália - Luxemburg

Eb-selejtező Helyszín: Lisszabon

 

Online sportfogadás tipp: Portugália büntetőlapjai 0,5 felett

Unibet odds: 1,46

Kezdés:  2019.10.11  20:45

 

Bár papíron Ronaldóék azért gólokkal jobbak, de Luxemburgtól láttunk már csodát, nem is egyet. Talán a 2017 őszén Franciaországban elért 0-0 volt a legjobb eredményük, arra a remire 41.00-es odds-szal lehetett fogadni anno.

Most csak 19.00-es odds az iksz, de nem lenne kisebb bravúr. Portugáliának egyébként szüksége van a pontokra, mert Ukrajna bár egy meccset többet játszott, 5 ponttal többet gyűjtött, és a luzitánok még mennek Ukrajnába. A szerbek is egy meccsel többet játszottak le Ronaldóéknál, de csak egy ponttal gyűjtöttek kevesebbet, így a szerbeket sem írhatjuk le ebben a csoportban. Luxemburg 4 egységgel a 4. helyen, míg a csoportban utolsó a litvánok, 5 meccsen 1 pontot szedtek össze.

Ami biztos, Luxemburg tét nélkül játszik a világ egyik legjobb csapata ellen. Már egy szoros meccs is bravúr lenne, mi már csak tudjuk, hogy azt sem könnyű összehozni, ha az ellenfél minőséget képvisel. Mi abban bízunk, hogy a lengyel játékvezető azért picit a 'gyengébb' mellé áll, és ha valamelyik luzitán keményebben lép oda, akkor egy-egy sárgát azért hazai játékosoknak is kioszt majd Stefanski.

Portugália azért nem veheti fél vállról a meccset, és bizony tisztelniük kell a miniállam válogatottját. Kemény focit játszanak, nem adják ingyen a bőrüket. Eddig Luxemburg 5 selejtezőt játszott a csoportban, nem volt olyan meccs az ötből, amikor az ellenfél ne kapott volna minimum két sárgát. Ne feledjük, nekünk egy is bőven elég!

Legutóbb a szerbek elleni hazai találkozón Kolarovék 3 sárgát is összeszedtek, előtte az ukránok szintén 3 sárgáig jutottak, és csak 1-0-ra győztek. Amikor a litvánok fogadták Luxemburgot, igazi lapesőt hozott a 90 perc. Ott csak Litvánia kapott 8 sárgát és két pirosat, szóval nem egy tutyimutyi együttes ez, keményen kell játszani, és bizony benne van, hogy Portugália szintű csapatok is többszörösen 'besárgulnak'.

A tippünk egyértelmű, Portugália valamelyik játékosa lapot kap, aztán hogy sárgát, vagy netán egyből pirosat, ez már részletkérdés.

Címkék: sportfogadás, tipp,