Pörögnek a cseh kaszinók

2013-08-12
A három cseh kaszinót üzemeltető Trans World Corporation 42 százalékkal növelte nettó bevételét a június 30-ig tartó első félévben.

 

A cégcsoport, mely három kaszinót üzemeltet Csehországban az American Chance brand név alatt, a második negyedévben kilenc százalékkal, 9 millió dollárra növelte teljes bevételét (tavaly ugyanebben az időszakban 8,3 millió dollár bevételt realizáltak).  A bevételnövekedés elsősorban a cég két kaszinójának erősebb üzleti volumenének tulajdonítható. 

 

Az élő játékok bevétele 9,8 százalékkal növekedett az előző év ugyanezen periódusához képest, ami egyrészt a fejenkénti vesztés 15,2 százalékos növekedésének, másrészt a  nyerési hányad 1,4 százalékpontos növekedésének köszönhető. 

 

A nyerőgépekből származó bevétel is nőtt, egész pontosan 10,7 százalékkal. Ezeket a bevételnövekedéseket ráadásul annak ellenére sikerült a cégnek elérnie, hogy a hatalmas áradások miatt sok játékos nem tudta megközelíteni a vállalat kaszinóit. 

 

Rami Ramadan, a vállalat vezérigazgatója elmondta, hogy a tervek szerint még idén ismét megnyitják az újonnan átépített, a német határ közeli Ceska Kubice-ben lévő kaszinójukat. A mintegy 60 százalékkal megnövelt épületben kibővített élő játéktér, 5 VIP hotelszoba, nagyobb étterem és szórakoztató létesítmények várják majd a vendégeket.

 
Címkék: kaszinó, nyerőgép,