Pénteken már 11 milliárd forint az EuroJackpot főnyereménye

2015-07-16
2015. első félévében nyert már dán és cseh játékos, utóbbi ráadásul a játék legnagyobb főnyereményét vihette el. Lehet, hogy most jön el a magyarok ideje?

 

A kánikula közepén is érdemes fél szemmel követni az Eurojackpotot, a játék főnyereménye ugyanis most már elérte a bruttó 37 millió eurót, ami átszámítva több mint 11 milliárd forintot takar. 

 

Magyarország tavaly októberi csatlakozása óta ez a 37 millió eurós főnyeremény a 7. legnagyobb összeget jelenti, mely egyben a világ jelenleg megnyerhető jackpotjai közül az 5. legnagyobb. Ezen a héten a szintén pénteken sorsolt, amerikai Mega Millions lottó kínálja a legnagyobb főnyereményt, 140 millió dollárt, azaz közel 40 milliárd forintot! 

 

A lista második helyén a másik nagy amerikai lottójáték, Powerball áll, melynek jackpotja a szombati sorsoláson 70 millió dollár, azaz 19,8 milliárd forint

 

Egy európai játék, a spanyol La Primitiva jackpotja áll jelenleg a dobogó harmadik fokán, ezen a játékon 55,5 millió euró (17 milliárd forint) nyerhető a csütörtöki sorsoláson, mely természetesen a szombati sorsolásra tovább halmozódik, ha most sem lesz telitalálatos.