PSG - Red Star Belgrade: Neymarék büntetőből is eredményesek lehetnek

2018-10-03
A BL-ben a keddi játéknap nyolc meccse egyetlen büntetőt sem hozott. A mi tippünk, hogy szerdán már az első mérkőzésen látunk majd ebből a műfajból is legalább egyet.

PSG - Red Star Belgrade

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető a meccsen

Unibet odds: 2,70

Kezdés: szerda, 18:55

 

Artur Soares Dias játékvezető kapta meg az UEFÁ-tól ezt az összecsapást. Idén az első meccse lesz a sorozatban, de nem valószínű, hogy a luzitán sporttársról szól majd a találkozó.

A szerb bajnok vélhetően Párizsban már nem fog pontot szerezni, ami nem kis bravúrral otthon a Napoli ellen sikerült. Neymarék valószínűleg jól megszórják ellenfelüket, a mi tippünk pedig az, hogy a sok gólból egy-kettő valószínűleg tizenegyesből születik.

Egyrészt az egyik oldalon világsztárok játszanak, nekik talán nagyobb a respektjük, mint a számunkra kevésbé ismert szerb védőknek. Aztán valószínű, hogy ezek a védők nem Mbappé, Neymar és Cavani kvalitású támadókhoz szoktak. Nagyobb tempóban játszik a PSG, kilencven perc alatt pedig bőven el lehet fáradni fizikálisan és fejben is. Mivel a labda sokat lesz a Belgrade kapuja előtt, így nagyon könnyen előfordulhat, hogy a vendég együttes valamelyik játékosa elkésik egy szerelésnél, vagy kézzel ér a labdába.

A Párizs nagy nyomás alá helyezi ellenfelét, hisz első főtáblás meccsét elveszítette Liverpoolban. A négyes negyedik tagja, a Napoli szintén nem lebecsülendő együttes, szóval a továbbjutásnál ebben a négyesben alapfeladat, hogy a Belgrade-ot oda-vissza verni kell.

Tehát a mi tippünk, hogy Soares Dias spori minimum egy büntető megítél. Valószínűleg lesz rá alkalom. Tuchel nyilván minden ászt megmutat a pakliból, kezdeni fog di Maria, Cavani, Neymar és Mbappé is. Ezt a négyest szabályosan tartani szinte lehetlen.

A portugál játékvezető egyébként a Maccabi Tel Aviv - Sarpsborg EL-selejtezőn fújt utoljára UEFA-rendezvényen klubcsapatoknak, és ott két büntetőt is megítélt. Előtte szintén a Lokomotiv-Atletico Madrid moszkvai felvonását vezette, ott is befújt egy büntetőt az Atleti javára. A luzitán spori tehát nem tétovázik, ha okot ad rá valamelyik együttes, akkor bátran a sípjába fúj, és a meszes pontra mutat.

Címkék: sportfogadás, tipp,