PSG - Montpellier: Jöhet egy gála otthon is

2022-08-13
A PSG Mbappé nélkül is simán lehozta a meccsét a nyitókörben, Messiék gáláztak egyet, de úgy, hogy 60-70%-on sem igazán pörögtek. Mi lesz itt, ha hazai pályán komolyan veszik a meccset?!

PSG - Montpellier

Ligue I - 2. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  PSG góljai 3,5 felett

Unibet odds: 1.97

Kezdés: 2022.08.13. 21:00

 

A Párizs a Clermont ellen fél gőzzel is simán nyert. Nagyjából minden klappolt, Messi ollózgatott, lőtt két gólt, kis túlzással egy forduló alatt meglőtte a tavalyi gólmennyisége felét. Mi lesz itt, ha még a Bolha is magára talál, és akkor Ramos is fut egy olyan idényt, ahol egészséges? Mi lenne, triplázás! Ez a csapat, ha végre mindenki egy irányba húzza majd a szekeret, verhetetlen. Ha ez a keret, ez az állomány összeérik... És igazából itt lehetnek egyének, indivídumok, de minden játékos címeket akar nyerni, és ahhoz együtt kell működni.

A 2. körre megjön elvileg Mbappé is, akinek ugye a szerződése végre letisztázva. A világ legjobb csapata, legalábbis papíron mindenképp. Ha ezek a játékosok összeérnek, akkor csoda dolgokat láthatunk. A Clermont ellen tényleg unalmas tili-tolival nyertek 5-0-ra.

A Montpellier 3-2-re verte a Troyes-át, ami azért volt meglepő, mert a felkészülésen mindenki beletörölte a lábát a Montpellier csapatába. Picit is jegyezett csapat ellen minimum kettőt kaptak, de a Crystal Palace négyet, a Toulouse 5-öt vágott.

Ebből kiindulva a PSG ismét vághat egy ötöst, mert bár nyertek Sackóék, azért a Troyes-tól is nyeltek kettőt. A PSG eleve el szokta intézni a Montpellier-t, négyet, ötöt is vágtak többször Neymarék.

A mi tippünk nem lesz meglepő, otthon is gálát várunk a párizsi csapattól. Egységesnek, erősnek tűnt a PSG, a Montpellier védelme meg nincs rendben. A PSGgóljai 3,5 felett opció 1.97-tel fizet, ebből is látszik, itt sok esélye a vendég-csapatnak nincs. Viszont egy szépítőre talán futja, felkészülési meccseken is, amikor 4-5 gólokat kaptak, egyet-kettőt lőttek is, sőt volt, amikor 5-öt kaptak, és 4-gyel válaszoltak. Egy jó 5-4-et most is aláírnánk!

Címkék: sportfogadás, tipp,