PSG - Dijon: Gólfesztivál Párizsból

2019-05-18
A PSG-nek a gall pontvadászat nem okozott problémát, simán lett első a PSG, ám a BL-ben idén sem jött össze az áttörés, ez pedig látszik is a csapaton. Az előző meccseken sérülések és eltiltások is nehezítették a csapat dolgát, de leginkább a motiváció hiányzott.

PSG - Dijon

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1.75

Kezdés: szombat, 18:00

 

A két együttes motivációja eltérő. A PSG utolsó hazai bajnoki meccsére készül, de aligha izgulja túl. Szeretnének játszani egyet, és ennyi. Itt igazából talán egyedül Mbappé pöröghet még igazán, ő négy góllal van lemaradva Messitől az Európai Aranycipőért folyó versenyben. Nem biztos, hogy sikerül befogni az argentint, hisz még Messi is pályára lép, de nem is lehetetlen.

A Dijon ugyanakkor komoly gondban van, jelenleg kieső helyen áll. A PSG ellen akár egy pont is sokat segíthetne, hát még egy csodával határos győzelem?! Nehéz elképzelni, hogy a Dijon majd nyerni tud este, de semmi sem elképzelhetetlen. Ami viszont igenis elképzelhető, hogy a Dijon (is) gólt szerez. A legutóbbi Strasbourg elleni sikerrel meghagyta magának a csapat az esélyt a bennmaradásra, de ahhoz, hogy a PSG ellen pontot szerezzen, vélhetően gólokat kell lőni.

Ez nem lehetetlen, a Párizs azért nem nagyon fog aggódni, ha kap egy-két gólt. Mbappéval és Cavanival rohamoznak majd, közben azért hátul foghíjas a védelem, valószínűleg a Dagba-Soh duóval áll fel, hisz Marquinhos, Kimpembe és Bernat eltiltott, T. Silva és Kehrer sérült, szóval a védekezés azért nem lesz az igazi. Szóval amíg a kreatív zónában di Mariával, Draxlerrel, Mbappéval és Cavanival az 'igazi' PSG játszik, sőt még Dani Alves is említhető, mint támadó szélső, viszont a védekezést illetően rengeteg a hiányzó.

Jó esély van rá, hogy mindkét csapat gólt szerez, sőt talán nem is egyszer! Ez a tipp jelen helyzetben 1,75-ért nagyon jól néz ki!

Címkék: sportfogadás, tipp,