PSG-Montpellier: Említést érdemel

2021-01-22
Pénteken egy PSG-Montpellier meccset rendeznek a Ligue1-ben, ahol a csapatok és a spori együtt adhatnak nekünk egy jó tippet.

PSG-Montpellier

Ligue1

 

Online sportfogadás tipp: Lesz piros lap

Unibet odds: 4.10

Kezdés: 2021.01.22. 21:00

 

A Ligue1 tabellájára pillantva látjuk, hogy a PSG áll az élen, igaz, nagyon szűk előnnyel. A Montpellier viszont csak a 11. pozícióban található, és a formája sem igazán jó. Az sem jó, hogy a PSG sérültjei, betegei egyre gyógyulnak felfelé, emiatt vélhetően a Barca is aggódik már, de a Montpellier nem különben.

Ez a párosítás az elmúlt hat találkozón rendre hozott legalább 4 gólt. Öt sima PSG-siker mellett volt egy 3-2-es Montpellier siker is, de erről most csak álmodnak legfeljebb.

A találkozót Willy Delajod vezeti, aki a ligában a 2. legtöbb piros lapot szórta ki idén. Kilenc bajnokin 6-ot, ezt csak Brisard múlja felül 8 piros lappal. A spori sok játékost állít ki, márpedig most két olyan együttes találkozik, akik szintén vonzzák a piros lapokat. A PSG és a Montpellier is 5-5 piros lapot kapott már ebben a bajnokságban, 5-nél többet még egyik csapat sem.

Tehát adott két együttes, amely hajlamos pirosat kapni, és egy spori, amely hajlamos adni. Ideális együttállás, már-már túl ideális. Ami még ideális, az a 4.10-es odds. Ahhoz képest, hogy milyen sok pirosat ad a játékvezető, és milyen sokat kap a két együttes, ez a 4.10-es odds már-már hihetetlen.

Pedig talán ez a liga az a top bajnokságok között, ahol a legtöbb azonnali piros lap kerül elő.

Ez a tipp jó, a szorzó még jobb. Aztán hogy bejön-e, az már más kérdés, de 4.10-es szorzó mellett azért picike rizikót be kell vállalni.

Címkék: sportfogadás, tipp,