Öthetes szelvénnyel játszott a lottómilliárdos

2015-07-08
Öthetes szelvényen, május 7-én, csütörtökön küldte játékba kedvenc számait az a lottózó, aki a közelmúltban megcsípte az ötmilliárdos nyereményt – derítette ki a Fortunaweb.

 

A nyertes az első héten még bosszankodhatott, hiszen a 18-as révén csak egy találatot ért el, amire még nem fizet a Szerencsejáték Zrt. Három héttel később azonban már kárpótolta őt a szerencse, hiszen a 18, 55, 56, 83, 90 számsorral minden idők második legnagyobb ötöslottó-nyereménye, 5 milliárd 49 millió forint lett az övé. 

 

A nyereményjegyzék alapján a szerencsés nem kombinációban játszott, hiszen a heti négytalálatosok között nem található erre utaló jel. Mivel az öthetes szelvényt elsősorban a korosabb játékosok választják, ezért joggal feltételezhető, hogy legalább középkorú lehet a legújabb lottómilliárdos. 

 

A Pénzcentrum.hu információi szerint a nyertes egyébként kitöltötte a Szerencsejáték Zrt. úgynevezett nagynyertes kérdőívét, ennek köszönhetően kiderült például, hogy

- Már korábban is ért el nagyobb nyereményt, azonban a pontos összeget nem árulta el. 

- Az Ötöslottó mellett rendszeresen játszik Kenót is, de állítólag az Eurojackpoton is gyakran próbára teszi a szerencséjét.

- Eddig éppen csak kijött a havi jövedelméből

- A nyereményből először egy lottót vesz

- Hosszú évek óta lottózik, a nyertes szelvényt egyedül játszotta meg, nem barátokkal, rokonokkal. 

- Van egy egyedi babonája: mielőtt belép a lottózóba, az ajtó előtt hármat toppant.

- A SzerencseSzombat sorsolási műsort nézve tudta meg, hogy az ő szelvénye nyerte az ötmilliárdot, első reakciója az ijedtség volt.

- A jövőbeli terveit nem osztotta meg, de annyit elárult, hogy nem tervezi elhagyni sem az országot, és a jelenlegi munkahelyét sem akarja otthagyni. Nem akarja feladni az eddigi életformáját, viszont azt tervezi, hogy elköltözik arról a településről, ahol most lakik.

- A pénzt befekteti, és kérni is fogja megbízható pénzügyi befektető segítségét a legoptimálisabb, legbiztonságosabb befektetéshez

 

Figyelje a Fortunawebet, mert hamarosan további részleteket tudhat meg az ötmilliárdos lottónyereménnyel kapcsolatban!