Őszi menetrend a közvetítésekben is

2013-09-14
A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, hetedik fordulójában már az őszi időpontok szerint lépnek pályára a csapatok, ennek megfelelően a közvetítések is változnak.

 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának pénteki közleménye szerint a fő változás, hogy a vasárnapi 20.30-as összecsapás helyett szombaton 14 órakor játszanak a csapatok, így a forduló összefoglalója, a Harmadik Félidő is két órával előbb kezdődik a Sport2-n. Az NB I-es találkozókat továbbra is az M1, az M2, a Duna, a Sport1, a Sport2, valamint a Kossuth Rádió közvetíti hétről hétre.

 

A pénteki menetrendben nincs változás, ezúttal a Paks és a Kaposvár találkozik egymással 19 órától, összecsapásukat a Duna élőben közvetíti.

 

Szombaton négy bajnoki kerül képernyőre, 13.55 órától az M1 az Újpest-Szombathelyi Haladás mérkőzést sugározza, majd a Sport1 15.45-től kezdődően három találkozót tűz műsorra egymás után: előbb a Puskás Akadémia-Diósgyőr, majd a Budapest Honvéd-Mezőkövesd, végül 20 órától a Lombard Pápa-Ferencváros bajnokit.

 

Vasárnap 16.20-tól az M1-en a DVSC-Videoton, a Sport2-n 18.30-tól az MTK-Győri ETO bajnoki látható.

 

Forrás: MTI