Osasuna - Sevilla: Egy újabb kitűnő odds a 22bet irodától

2019-12-08
Izgalmasnak ígérkező meccsel zárul a LaLiga 16. fordulója, a dobogóra aspiráló Sevilla az egyik legtöbb meccsenkénti lövésszámot magáénak tudó Osasunához látogat. Lopeteguiék nem mehetnek biztosra Pamplonában!

Osasuna - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Kapura tartó lövések 7,5 felett

22Bet odds: 1.62

Kezdés:  2019.12.08. 21:00

 

Lopetegui mester gatyába rázta a Sevillát, hisz az andalúz együttes a harmadik helyen áll a tabellán, jelenleg négy ponttal lemaradva a Barca-Real Madrid duó mögött, de négy ponttal előzi a 26. pontos triót. A Sevilla Lopetegui mesterrel nem játszik talán annyira vad focit, mint a korábbi években, vagy akár évtizedekben, de az eredmények jönnek.

Ami az Osasunát illeti, saját szintjén jól muzsikál a pamplonai együttes. Jelenleg a 10. helyen áll, a 15 forduló alatt mindössze 3 veresége van. Aviláék tehát jól szerepelnek, és bár a lőtt és kapott gólok száma sem sok, az Osasuna azért nézhető focit játszik. Sok helyzetet dolgoznak ki, sok lövéssel operálnak, szóval nem feltétlenül csak a focit ölik. Otthon pedig főleg a győzelem a cél, legyen az Alavés az ellenfél, vagy a Barcelona.

A két együttes az előző idényben is két élvezetes találkozót hozott össze. Sevillában egy sima 5-0, viszont Pamplonában, az El Sadarban 7-gólos meccsen 4-3- arányban nyert a Sevilla. Potyogtak a gólok, záporoztak a lövések. Estrada Fernandez 8 sárgát is kiosztott, volt, aki már a 2. percben besárgult, a hajrában a 90. perc után esett még két gól, minden volt, ami egy izgalmas meccshez hozzá tartozik.

Azóta mindkét csapatnál voltak változások, mindkét klubnál edzőt is cseréltek, voltak távozó és érkező játékosok, de idén is emészthető, jó és eredményes focit játszanak ezek a csapatok. Szóval a lehetőség adott, görcsölni sincs miért, előre tekintenek mindkét klubnál.

Vasárnap esti, fő műsoridős, villanyfényes mérkőzést játszanak, nem titok, mi adok-kapokra számítunk. A kaput eltaláló lövések száma 7,5 felett opció 1,62-ért igen jó ajánlatnak tűnik. Aviláék például legutóbb az Espanyol otthonában 8 kaput eltaláló lövést produkáltak, de a nem túl acélos Espanyol is 7-szer találta el a Perez kapuját. Ez tényleg 'ajándéknak' tűnik a 22Bet-től.

Címkék: sportfogadás, tipp,