Osasuna - Betis: Ismét villan a piros lap?

2019-09-20
A 2019/20-as LaLiga-szezonból 4 forduló ment le, a Betis pedig 4 pontot gyűjtött össze. Ahhoz képest nem is kevés, hogy a meccseik nagy részét emberhátrányban játszotta le.

Osasuna - Betis

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,46

Kezdés:  2019.09.20. 21:00

 

A Rubi-korszak nem kezdődött jól a Betis-nél, miközben látszik a sevillai zöld-fehéreken, hogy meghatározó együttese lesz a ligának idén.

Viszont elég komoly pechszériában van a Betis, négy forduló alatt már 3 piros lapot szedett össze, ami semmiképp sem kevés. De sárga kártyákból is akad bőven a sevillaiak találkozóin. A Valladolid elleni nyitómeccsen 8 lap volt, a Leganés ellen csak a sevillaiak 4 sárgát szedtek össze. De ez mind semmi, a legutóbbi Getafe elleni összecsapáson a játékvezetőnek 11 lapot kellett felmutatni. A Getafe 6 sárgát kapott, a Betis 5 lapjából kettő pedig pedig egyből piros volt. Carvalho után a találkozó végén Morón veszítette el a fejét, és kapott egyből pirosat, így ők a pamplonaiak ellen nem is játszhatnak.

Amikor meg épp a focival foglalkozott a Betis, akkor a Barca ellen játszott, és ott bár a gólokról szólt a találkozó, a 7 dugóból 5-öt a Barca pukkantott, a déliek 'csak' vágtak.

Fura hangulat lehet a Betis-nél, mert azt érezni, hogy remek csapat. Sokszor az emberhátrány sem látszott a játékon, a Getafe ellen is többet birtokolták a lasztit emberhátrányban, nyomás alatt tartották a madridi ellenfelet.

Ami az Osasunát illeti, 4;4;3 és 1 lapot kapott a meccsein. A meglepő a legutóbbi meccsük a Leganés ellen, ahol egy sárga lappal le tudta hozni a pamplonai együttes a találkozóját. De az Osasunára sem ez a jellemző, sokkal inkább a 3-4 sárgát találkozó. Nem egy mészáros banda, de keményen játszanak, nagy akarással, nem véletlen, hogy 4 kör után veretlenek a pamplonaiak. A támadó Avila is olyan energiszinten pörög, olyan frekvencián, ami mindenképp átragad a társakra, a körülötte lévőkre. Az olyan spílerek, mint Raul Garcia, vagy mint Avila, a Bundesben Rebic, vagy ha maradunk megint a LaLigánál, Diego Costa és csapataik mindig jó 'alanyok', ha lapokra fogadunk. Ezek a játékosok rendre lapokat generálnak, hol az ellenfeleknek, hol pedig maguknak. Körülöttük mindig töténik valami.

Ami a két együttes közelmúltját illeti, az előző idényben az Osasuna - Betis-t épp Carlos del Cerro Grande vezette, pénteken is fújja majd a sípot. Az előző idényben 5 sárga lapot mutatott fel, de a hazaiaknál Riviére piros lapot is kapott, ami tudjuk, duplán számít a fogadásnál. Szóval az sem volt 'színtelen' találkozó, és vélhetően ez sem lesz az!

Címkék: sportfogadás, tipp,