Online kaszinót indított a Manchester United

2016-10-27
A Manchester United az első labdarúgócsapat, mely saját neve alatt indított online kaszinót.

 

A kaszinó – melyet a klub hivatalos fogadási partnere, a Marathonbet üzemeltet – olyan klasszikus élőosztós kaszinójátékokat kínál szurkolóinak, mint a rulett vagy éppen a blackjack, mindezt természetesen „Manchester United-es környezetben”. A játékosok a pénzen kívül hivatalos ManUnited-es ajándéktárgyakat is nyerhetnek.

 

“A célunk az, hogy egy olyan magával ragadó környezetet teremtsünk a játékosok számára, ahol úgy élvezhetik az online élő kaszinójátékokat, hogy közben érzik, hogy a Manchester United világának részei.” nyilatkozta Christian Melin, a Marathonbet K+F részlegének vezetője. „Az oldal arra is nagyszerű lehetőséget kínál, hogy hasonló gondolkodású játékosokkal lehessenek együtt. Ez az együttműködés egyedülálló ebben a szektorban, mely kivételes játékélményt kínál a játékosok számára.”

Persze, ha valaki nem City drukker, a hely valószínűleg maga a pokol.

 

 

A foci és a sportfogadás közti szinergia nem újdonság, különösen nem az Egyesült Királyságban, mely a világ legnagyobb szabályozott sportfogadási piaca. A legtöbb Premier League csapatnak van hivatalos fogadóiroda partnere, melynek linkje a csapat rajongói oldalán is megtalálható, így próbálván meg pénzre váltani óriási globális rajongótábort.

 

A szurkolók ezzel még jobban elmélyítik elköteleződésüket, hiszen meglévő érzelmi befektetésük mellé már pénzügyit is tesznek. Mindkét fél nyer. És a Man Utd-nak rengeteg rajongója van, a klub saját (kétes) kutatása szerint világszerte állítólag 659 millió ember. Ez a teljes populáció mintegy egytizedét jelenti.

 

Azonban – azon túl, hogy a Manchester United vörös-fekete mezben játszik - a rulett játékkal való kapcsolat azért kevésbé egyértelmű, és ez valószínűleg sokak nemtetszését ki fogja vívni egy olyan országban, melynek már csömöre van a sporteseményekhez kapcsolódó rengeteg szerencsejáték reklámtól. Ehhez nem kevés köze van annak, hogy ebben a szezonban a Premier League csapatok pontosan felének van a mezére hímezve valamelyik online kaszinó vagy sportfogadási szolgáltató logója…