Olaszország - Szerbia: Kosáreső Foshanban

2019-09-03
A 2019-es kínai kosár-vb-én szerdán már a 3. csoportkörre kerül sor. Ahogy azt a sorsolás után sejteni lehetett, Szerbia és Olaszország számára nem okozott gondot a továbbjutás a csoportból, a 3. körben már továbbjutóként csapnak össze.

Olaszország - Szerbia

Online sportfogadás tipp: Pontok száma 161.5 felett

Unibet odds: 1,91

Kezdés:  2019.09.04. 14:30

 

A 'D' jelű négyesben Angola és Fülöp-Szigetek sorsa a sorsolásnál megpecsételődött. A szerbek és az olaszok is erős kerettel érkeztek Kínába, Szerbia például USA első számú kihívója, de az olasz együttestől is számíthatunk jó eredményre.

Mindkét rosterben remek játékosokat találunk, talán jelen pillanatban a két legjobban dobó Európai csapatról beszélünk, igazi vajkezű játékosok találhatóak mindkét oldalon. Ezt bizonyították is, hisz például Jokicék 105 pontot szórtak Angola ellen, aztán ezt is bőven túldobták a 2. összecsapáson. Fülöp-Szigetek válogatottja 126 pontot nyelt le, az pedig nem vicc. Bjelicáék jelezték mindenki felé, hogy mire is képes ez a szerb együttes.

Olaszország szintén megszórta az ázsiai riválist, igaz, 'csak' 106-ot dobott, és Angola ellen is kevesebb pontot dobott Szerbiánál, de azért 92 pontot összehoztak a taljánok. Rájuk meg eleve jellemző, hogy azért nem adnak ki mindent magukból, ha nem muszáj.

Például a Fülöp-Szigetek ellen is 62-őt dobtak az első két negyedben, a 2. félidőre már csak 46-ot. Olaszország tartalékolt a szerbek elleni meccsre, Szerbiának meg olyan bika kerete van, hogy bárki bárkit vált, nincs minőségi romlás. A Team USA mellett egyértelműen a legmaszívabb keret Szerbiának van.

Mivel a továbbjutás biztosított, így valamelyest kisebb a tét, de a második körben ott lesznek a spanyolok (és talán Puetro Rico), így nem mindegy, hogy milyen meccset játszanak szerdán, hisz a vesztes lépéshátrányba kerül. Jó kis dobópárbajra számíthatunk, nehéz elképzelni, hogy a 161,5 pontot nem dobják túl majd a srácok.

(Tény, nyáron kétszer is találkoztak felkészülési meccsen, és egyszer sem jött össze a minimum 162 pont, de a felkészülési meccsek célja teljesen más, itt most mindenki apait-anyiat belead, egy vb-meccsen nem lesz üresjárat, és a rotáció -és főleg a motiváció- is teljesen más.)

Címkék: sportfogadás, tipp,