Olaszország - Magyarország: Sanszos, hogy meglesz a közte 20!

2019-09-29
Az olasz csapat 41 gólt kapott Montenegróban, és ezt tőlünk is megkaphatja hazai pályán. Óriási a különbség a két csapat között, itt gyakorlatilag amatőrök játszanak profik ellen

Olaszország - Magyarország

2020-as női kézilabda Eb-selejtező

 

Online sportfogadás tipp: Magyarország góljai 34,5 felett

Unibet odds: 1,74

Kezdés:  2019.09.29. 17:00

 

Az olasz lányok sok sportban jók, vízilabdában például, vagy röplabdában, de fociban is a világ élvonalához tartoznak. A kézilabda viszont sötét arrafelé, valamiért kézilabdában sem a férfi, sem a női válogatott nem meghatározó.

A 2020-as selejtező-sorozat első meccsén a montenegrói Pljevljában Radicevic-ék 41-17 arányban győztek, a félidőben 20-9 volt az állás. Tehát egy Montenegró-szintű csapat, mint mi is, 19-20 gólt lazán képes dobni az olaszok ellen, és ha a talján lányok elemükben vannak, úgy maximum 10-10 gólra azért jók lehetnek.

Valószínűleg azért a magyar lányok közül akinek van kisebb-nagyobb sérülése, itt most nem játszik, és a mester a kevésbé rutinos játékosoknak több lehetőséget ad, de így is óriási a különbég a két válogatott játékereje között.

A magyarok a litvánok ellen kezdtek, méghozzá elég fásultan. A meccs elején nagyon ólom-lábakon mozgott a csapatunk, de végül így is 33 dobott gólig eljutottak Háfráék. Pedig messze voltak a legjobbjuktól, attól kis túlzással csak jobban lehet játszani.

Jó kis felkészülési meccs lesz ez, lehet gyakorolni a komolyabb találkozókra. Nincs nyomás, az olasz védekezés igazából képtelen arra, hogy olyan szintű csapatokat, mint a montenegrói vagy a magyar megállítson.

Az unibet 34,5-nél húzta meg a határt a magyar gólok számát illetően, amit azért közepes játékkal is összehozhatnak a csajok. Valószínűleg kitűztek részcélokat, amit csak ők és a stáb tud, de támadásban valószínűleg a 40 gól az, amit el szeretnének érni, védekezésben pedig a 15 lehet az a szám, ami még belefér. De itt tényleg lehet egy felszabadult meccset játszani, és ha nincs nyomás, ha nincs görcs, akkor sokszor 'maguktól jönnek a gólok'. Litvánia ellen 33-ig jutottak a lányok, Olaszország ellen tényleg egy picikével kell jobban játszani, és jöhet a minimum 35 találat magyar részről.

Címkék: sportfogadás, tipp,