Olaszország - Finnország: Látunk-e egyáltalán gólt?!

2019-03-23
Az olasz együttes utolsó hét találkozóján a gólok száma rendre 2,5 alatt maradt. Valószínű, hogy a széria folytatódik.

Olaszország - Finnország

Online sportfogadás tipp: gólok száma 2,5 alatt

Unibet odds: 1,75

Kezdés: szombat, 20:45

 

Olaszország az utolsó hét találkozóját lehozta úgy, hogy egyik meccsen sem ment a gólok száma 2,5 fölé. Igazi olaszos eredmények, egy-, maximum két-gólos találkozók, Portugália ellen egy jó kis 0-0 is becsúszott, szóval mostanában nem nagyon nyílt ki a gólzsák.

A finnek sem szórakoznak, ha kevés gólos meccsekről van szó. Az utolsó 10 meccsükből egy volt olyan, ahol a gólok száma 2,5 fölé ment. Egy észtek elleni felkészülési meccsen játszottak egy 2-1-et, illetve 1-2-őt, de az nem FIFA játéknapon született.

Ezek alapján csoda, ha most sem várunk gólzáport?! A finnek idegenben egész biztos a döntetlenre mennek. Udinében előre aláírnák a 0-0-t. Olaszországban egy döntetlen értékes eredmény lenne, kockáztatni nem fognak az északiak. Olaszország meg felállt védelem ellen bajban lehet, azért nem véletlen az, hogy mostanában mennyire 'underes' találkozókat játszanak. Kevés az igazán klasszis játékos. Sok jó játékosa van a Nerazzurrinak, de olyan igazi vezért nem találunk. Ez persze lehet jó is, hisz így a csapatjátéknak nagyobb a szerepe, de a finnek azért jól szervezett csapat képét mutatják. Az előző vb-selejtezőkön például jártak Ukrajnában, ahol 1-0-ra kaptak ki, Törökországban 2-0-ra, Horvátországgal 1-1-et játszottak, szóval ezek vállalható eredmények.

A mi tippünk, hogy az olaszok üldözik majd a gólt, és valószínűleg előbb-utóbb meg is találják. Aztán ha megvan a várva-várt hazai találat, akkor jön a labdajáratás. A finnek 1-0-nál sem fognak kinyílni, az olaszok meg bőven meg lesznek elégedve az 1-0-lal, ugyanúgy három pont jár érte, mint egy 6-2-ért.

Várható kezdőcsapatok:

Olaszország: G Donnarumma; Piccini, Bonucci, Chiellini, Biraghi; Verratti, Jorginho, Barella; Bernardeschi, Immobile, Kean
Finnország: Hradecky; Granlund, Toivio, Arajuuri, Pirinen; Lod, Schuller, Sparv, Soiri; Pukki, Lappalainen

Címkék: sportfogadás, tipp,